Που βρίσκεται και τι κάνει ο Γιώργος Λιβάνης μετά την έξοδο της Μαριαλένας από το Survivor 4

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Που βρίσκεται και τι κάνει ο Γιώργος Λιβάνης μετά την έξοδο της Μαριαλένας από το Survivor 4

Μπορεί η Μαριαλένα από τον τελικό του Survivor και μετά να λέει συνέχεια πως χρωστάει μια συγγνώμη στον Γιώργο Λιβάνη, αλλά μέχρι σήμερα δεν του την έχει πει!

Τι κι αν κλαίει η Ρουμελιώτη στους τηλεοπτικούς σταθμούς για όλο αυτό το κακό που του έχει κάνει, ο Γιώργος Λιβάνης φαίνεται πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της. Το γιατί το ξέρουμε.

Όλη αυτή η δημοσιότητα φαίνεται πως έκανε αρκετό καλό στην καριέρα του τραγουδιστή. Ο Γιώργος Λιβάνης έχει ξεκινήσει περιοδεία. Φέτος το καλοκαίρι θα γυρίσει πολλά μέρη της Ελλάδας κι όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος του είναι περιορισμένος.

Από την άλλη, εχθές παραδείγματος χάρη ήταν στην Αθήνα και παρευρέθηκε σε ένα πάρτι έκπληξη που ετοίμασαν για μια συνεργάτιδά του. Γενικά φαίνεται να είναι στα καλύτερά του και να μην δίνει καν σημασία σε όλο αυτό που δημιουργήθηκε με τους Survivors.

Πάρτι και καλοπέραση για τον Γιώργο Λιβάνη

Γιώργος Λιβάνης Survivor 4

Η νέα του σχέση μετά την Μαριαλένα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου μεταφέρθηκαν και θα σας τις αποκαλύψω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr, ο Γιώργος Λιβάνης τον τελευταίο καιρό βγαίνει... ραντεβού!

Ξανθιά, μικροκαμωμένη με όμορφο σώμα και καστανά μάτια αναφέρει η πηγή μας. Βρίσκεται, επίσης, στον χώρο της showbiz αλλά όχι μπροστά στις κάμερες... Οι δυο τους έχουν κάνει κάποιες εξόδους μαζί, αλλά πάντα στα πλαίσια παρέας.