Αποκάλυψη: Αυτή είναι η αιτία που ο Ντάφυ δεν πήγε στα γενέθλια της Μαριαλένας

Τέλος τα ψέματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη: Αυτή είναι η αιτία που ο Ντάφυ δεν πήγε στα γενέθλια της Μαριαλένας

Το βράδυ της Δευτέρας οι περισσότεροι πρώην παίκτες του Survivor 4 έδωσαν το παρόν σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Έκπληξη, όμως, αποτέλεσε το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της personal trainer - μετά Survivor - όχι απλά δεν βρέθηκε στο μαγαζί αλλά δεν έκανε και καμία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να της ευχηθεί.

Τι συνέβη με τον Τριαντάφυλλο

Σύμφωνα με την εκπομπή Καλοκαίρι Not, ο τραγουδιστής δεν πήγε στα γενέθλια της Μαριαλένας γιατί εκεί παρευρέθηκε και ο Ασημακόπουλος με τον Κόρομι, οι δυο παίκτες που δεν τα πήγαινε καθόλου καλά στο ριάλιτι.

Σύμφωνα, βέβαια, με τις δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες ο τραγουδιστής είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον κράτησαν μακριά από αυτό το event.

Η ανάρτηση που έκανε από τα γενέθλιά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έσβησε λίγα λεπτά μετά

Στο instagram το βράδυ της Δευτέρας 26/7, έγινε χαμός από τις αναρτήσεις για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Φίλοι και πρώην παίκτες έσπευσαν να τις ευχηθούν, ενώ τα στιγμιότυπα που ανέβασαν από το πάρτι είναι απίστευτα.

Ωστόσο, ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις που έκανε και η ίδια η Μαριαλένα, ανέβασε και ένα βίντεο όπου μας έδειξε όλους τους καλεσμένους της λέγοντας πως έδωσαν το παρών όλοι οι Survivors και όλοι οι φίλοι. Βέβαια, το εν λόγω βίντεο λίγο αργότερα κατέβηκε.