Survvior 5: Συντετριμμένη η Ναυσικά με την στάση της Ευρυδίκης - «Με ενοχλεί και με πληγώνει...»

Ποιον πιστεύει εν τέλει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survvior 5: Συντετριμμένη η Ναυσικά με την στάση της Ευρυδίκης - «Με ενοχλεί και με πληγώνει...»

Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου εξακολουθεί να είναι φανερά στεναχωρημένη με την Ευρυδίκη και αυτό το έδειξε από την αρχή του επεισοδίου της Τετάρτης 16/3. Πιο αναλυτικά η Ναυσικά μίλησε για γυναικεία αλληλεγγύη και τόνισε πως αν ισχύει το «κράξιμο» από τα κορίτσια στο πρόσωπο της, αυτή δεν υπάρχει στο Survivor 5.

Η Παναγιωτοπούλου θέλει να πιστέψει πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, κρατώντας περισσότερο τα λεγόμενα της Κάτιας, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να συμβιώνει αρμονικά στην καλύβα.

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor 5

«Με ενοχλεί και με πληγώνει που η Ευρυδίκη δεν προσπάθησε να τα βρούμε και δεν προσπάθησε να με πείσει για τη δική της αλήθεια. Ο Τάκης λέει αλήθεια σε κάποια πράγματα. Η Κάτια ισχυρίζεται πως όλο αυτό με τις διακοπές το είπε για το πώς αντιμετωπίζω γενικά όλο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Θέλω να πιστέψω ότι το είπε έτσι. Θα πιστέψω την Κάτια σε αυτό που μου είπε», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η ενημέρωση του Καραγκούνια στην Ευρυδίκη για το θάψιμο από τις συμπαίκτριες της

Έξαλλος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας με τις συμπαίκτριές του στο Survivor 5, μετά από όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο το νησιού. Ο παίκτης των Διασήμων θεώρησε σωστό η επόμενη κίνησή του να είναι το να πάει στην Ναυσικά και να την ενημερώσει για τα όσα ήξερε τόσο καιρό και λεγόντουσαν πίσω από την πλάτη της από τις συμπαίκτριές της.

«Η Ευρυδίκη έκανε το εξής. Πήγε και χρησιμοποίησε κάποιες κουβέντες που της είπα για να με ανακατέψει με εσάς πριν το συμβούλιο, ώστε να καλύψουν το δικό τους κ…ο…. Μόνο που μπροστά σου το παίζει φίλη κι από πίσω λέει η πασαρέλα, το μανεκέν και δεν βοηθά σε καμία δουλειά. Της λέω γιατί δεν τα λες στην ίδια; Η Κάτια φέρθηκε με αφέλεια αλλά πιστεύω ότι είναι κι αυτή στο κόλπο», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης, με την Ναυσικά να λέει:

«Χθες στο συμβούλιο ειπώθηκαν κάποια πολύ άσχημα πράγματα για εμένα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ειπώθηκαν αυτές οι ατάκες ότι η Ναυσικά κάνει διακοπές, να τη διώξουμε μαζί με το παρεάκι της, ότι είμαι τεμπέλα…

Πραγματικά είμαι έξαλλη γιατί όλο αυτό προέκυψε επειδή τα κορίτσια πήγαν να εκθέσουν τον Τάκη κι αυτός τις έκαψε και τις έβγαλε στη φόρα. Μου ορκίζονταν ότι δεν ειπώθηκαν ποτέ αλλά από την αντίδραση του Τάκη κατάλαβα ότι αυτήν τη φορά λέει την αλήθεια. Όλα για τις ψήφους. Είναι εμετικό κι αηδία αυτό το πράγμα».