Survivor 5 - highlights 26/3: Η ανακοίνωση του Λιανού, η έκπληξη των παικτών και οι αποκαλύψεις

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 26/3: Η ανακοίνωση του Λιανού, η έκπληξη των παικτών και οι αποκαλύψεις

Χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, λίγο πριν τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Το έπαθλο χθες 26/3 ήταν εκπληkτικό και όλοι οι παίκτες έπαθαν πλάκα με το που έγινε η ανακοίνωση.

Τα 26/3 highlights του Survivo 5

Ράκος ψυχολογικά η Μαίη μετά από την αποχώρηση του Ανδρέα - «Δεν με πρόδωσε ποτέ»

Πιο συγκεκριμένα, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου έμοιαζε απαρηγόρητη και επέλεξε να εκφραστεί στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας ήταν στην αντίπαλη ομάδα αλλά μόνο η παρουσία του με έκανε να νιώθω δυνατή. Από την πρώτη μέρα τον εμπιστεύτηκα και δεν με πρόδωσε ποτέ.

Είναι πολύ σπάνιο και σημαντικό αυτό για εμένα γιατί έχω μετρημένους ανθρώπους στη ζωή μου που τους έχω εμπιστευτεί από την πρώτη στιγμή και έχουμε μείνει μέχρι το τέλος μαζί. Ο Ανδρέας είναι ένας από αυτούς και χαίρομαι που ήρθα στο Survivor και γνώρισα ακόμα έναν τέτοιον άνθρωπο».

Πυρ και μανία η Σοφιάννα κατά της Ασημίνας - «Έκλαιγες και σου θύμιζα τα τραγούδια του συντρόφου σου»

H παίκτρια της μπλε ομάδας δεν δίστασε να χρεώσει ό,τι συμβαίνει στην σχέση με πρώην φίλη της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα.

Προσωπικά έχω αφήσει τέτοιου είδους ιστορίες χρόνια πίσω. Γενικά όταν θέλω να λύσω κάτι, το κάνω τετ α τετ με τον άλλον όπως κάνω και με αυτά που λέω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα στο τελευταίο συμβούλιο.

Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που με στεναχωρεί πραγματικά είναι ότι νιώθω πως η Ασημίνα ξεχνάει κάποια πράγματα, τα οποία δεν θα έβγαινα να τα πω γιατί τα έκανα όλα από την καρδιά μου αλλά οι συγκυρίες και τα γεγονότα μάλλον με έχουν φτάσει στο σημείο να πρέπει να τα υπενθυμίσω και στην ίδια και στον κόσμο. Ποιος ήταν το στήριγμα σου από την αρχή!

Ξεχνάς όταν έκλαιγες που έχανες τις επικοινωνίες, ποιος ήταν εκείνη να σου θυμίζει τα τραγούδια του συντρόφου σου και έκανε ώρες συζητήσεων μαζί σου για να μπορείς να καλύψεις το κενό. Ξεχνάς όταν έπεφτες αγωνιστικά ποιος ήταν εκεί να σου λέει ότι η θέση σου είναι στον τελικό και «κράτα γερά γιατί έχεις ακόμα πολλά ψωμιά να φας μέσα στο παιχνίδι». Ξεχνάς ποιος είναι ο άνθρωπος που πάντα σε έβαζε πάνω από όλα»

Σε έξαλλη κατάσταση ο Τάκης με τον Άρη - «Ας καταλάβει επιτέλους ότι το σχέδιο του δεν πέρασε»

Ανέβηκαν και πάλι οι εντάσεις ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά τον πρώτο ότι κανόνισε με τους Μαχητές να τον ψηφίσουν από την κάλπη, έτσι ώστε να μπορέσει εκείνος να ψηφίσει τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μάλιστα, δεν δίστασε κιόλας να ρωτήσει και τους υπόλοιπους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών γιατί τον ψήφισαν και αν έχουν κάποιο παράπονο από την συμπεριφορά του ή από τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Η Σοφιάννα με την Βρισηίδα αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή

Πιο συγκεκριμένα εκείνοι που θα κατάφερναν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη, είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν σύντομα στο πάρτι της ένωσης του τουρκικού Survivor και θα χορέψουν με τις επιτυχίες του pop star της γειτονικής χώρας, Edis. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο Ατζούν έδωσε χωρίς να καταλάβει το spoil που θέλαμε να μάθουμε.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Γιώργος Λιανός βρήκε την αφορμή προκειμένου να κάνει κάποιες ερωτήσεις στους παίκτες. Έτσι, ο ίδιος απεύθυνε τον λόγο στη Σοφιάννα Αβραμάκη, που όπως είπε είναι “μπακούρι” ενώ από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε χαρακτηριστικα: «Και εγώ είμαι ελεύθερη. Έχω χαιρετήσει ένα Τούρκο και θέλω να τον γνωρίσω».

Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου;

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly, ήταν η κόκκινη ομάδα η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ξεσήκωσε τους παίκτες - Χοροπηδούσαν από την χαρά τους

ΟΓιώργος Λιανός μετά το τέλος του αγωνίσματος επιφύλασσε μια έκπληξη για τους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως στο πάρτι της ένωσης της Τουρκίας θα βρεθούν τελικά και οι δυο ομάδες και στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής οι παίκτες της μπλε ομάδας ενθουσιάστηκαν.