Survivor 5: «Άσε την να χαρεί λίγο, ξέρουμε πόσο αδύναμη είναι» - Έσταξε «μέλι» η Βρισηίδα για την Μυριέλλα

«Δεν θα αποδείξει κάτι με την νίκη της»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Άσε την να χαρεί λίγο, ξέρουμε πόσο αδύναμη είναι» - Έσταξε «μέλι» η Βρισηίδα για την Μυριέλλα

Η αρχική νίκη των Κόκκινων γυναικών στο αγώνισμα της Δευτέρας 28/3 έφερε αντάρες στην μπλε ομάδα, η οποία δεν πήρε την προσωρινή ήττα της και τόσο καλά. Και όσο τα αγόρια των ομάδων είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης, η Βρισηίδα αποφασίζει να ρίξει την μπηχτή της για την Μυριέλλα Κουρεντή. (Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει)

Ξεσπάθωσε η Βρισηίδα για την Μυριέλλα

Η παίκτρια των μπλε έσταξε φαρμάκι για την πρώην συμπάικτρία της λέγοντας: «Άσε την λίγο να χαρεί, αυτή είναι η υποψήφια» και συνέχισε «3,5 μήνες ξέρουμε πόσο αδύναμη αδύναμη είναι η Μυριέλλα δεν θα αποδείξει κάτι με την νίκη της σήμερα».

έχοντας πει αυτή η Βρισηίδα συμπλήρωσε «Δεν μας νοιάζουν τι κάνουν οι Κόκκινοι».

Σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Είναι δυνατόν; Μην μου μιλάς όταν...»

Μετά από τον τραυματισμό του Νίκου Αντωνόπουλου στο Survivor 5, είδαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά φανερά μετά το τέλος του αγωνίσματος καθώς ηττήθηκε από την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η πλέον παίκτρια της μπλε ομάδας έχει δείξει αρκετές φορές πως παθιάζεται αρκετά με αποτέλεσμα όταν χάνει να ξεσπά.

Έτσι λοιπόν, η ίδια μη μπορώντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση, ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έμπαινε όπως μου έλεγες ο δίσκος και δεν έσπαγε το πλακάκι! Δεν μπορώ να σε ακούσω, να με ψηφίσετε να φύγω! Δεν ξέρω πόσο είναι το σκορ αυτή τη στιγμή αλλά έπαιξα με μια καλύτερη παίκτρια και έχασα!

Θα παίρνω όποια γουστάρω εγώ, θα παίρνω την Μυριέλλα. Δεν είμαι εδώ για να εμψυχώνω την ομάδα! Είμαι εδώ για να φέρνω πόντους! Δεν γίνεται ρε φίλε να μην παίρνω πόντους, δεν γίνεται».