Χαϊδεύονταν στην παραλία - Το αρκετά προκλητικό πλάνο που προβλήθηκε στο χθεσινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 5

Πρωταγωνίστρια η Βρισηίδα και συμπαίκτρια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαϊδεύονταν στην παραλία - Το αρκετά προκλητικό πλάνο που προβλήθηκε στο χθεσινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 5

Ένα αρκετά προκλητικό πλάνο παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 5. Πρωταγωνίστρια ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου και η συμπαίκτρια της Στέλλα στην παραλία της Μπλε ομάδας.

Οι δυο παίκτριες χαϊδεύονταν με την μια να λύνει το μαγιό της άλλης για να κάνει ηλιοθεραπεία. Στο μοντάζ μάλιστα, η παραγωγή έβαλε την σκηνή σε slow motion ενώ έβαλαν και τραγούδι να παίζει από πίσω.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παραγωγή βγάζει στον αέρα προκλητικό πλάνο, αφού πολλές φορές έχουμε δει τις παίκτριες με τα μαγιό τους σε βουτιές και όχι μόνο.

Αυτό είναι το προκλητικό πλάνο του 11/4 επεισοδίου του Survivor 5

Τι θα δούμε απόψε 12/4 στο Survivor 5

Μετά τις δυο ανατρεπτικές ασυλίες, αφού την πρώτη κέρδισαν οι Κόκκινοι και την δεύτερη οι Μπλε με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι ονόματα "βόμβα", σειρά έχει το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι παίκτες έχουν ανάγκη να μιλήσουν με οικογένεια και φίλους, αφού είναι το στήριγμα τους όλους αυτούς τους μήνες που πεινάνε, κρυώνουν, βρωμάνε και έχουν ανάγκη από καλό ύπνο.

Απόψε λοιπόν, Τρίτη 12/4 οι δυο αντίπαλες ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα. Εντάσεις δεν θα έχουμε πολλές αφού το επεισόδιο θα επικεντρωθεί στις συγκινήσεις των παικτών. Δηλαδή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα μείνει λίγο στην άκρη σήμερα.

Όταν λοιπόν οι παίκτες φτάσουν στον αγωνιστικό χώρο και ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώσει τι επικοινωνία θα έχουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα ξεσπάσουν σε κλάματα. Ειδικά οι πιο παλιοί παίκτες έχουν να δουν την οικογένεια τους πάνω από 3 μήνες.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα έχει πολλά και δύσκολα εμπόδια! Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα θα χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και θα έχει τη δυνατότητα να φάει κάτι αλλά και να μιλήσει με πρόσωπα τους οικογενειακού τους περιβάλλοντος - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.