Survivor 5: «Με κατακρεούργησε άλλη μία φορά» - Καταπέλτης ο Άρης Σοϊλέδης για τον Απόστολο Ρουβά

Όλα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Με κατακρεούργησε άλλη μία φορά» - Καταπέλτης ο Άρης Σοϊλέδης για τον Απόστολο Ρουβά

Μια φιλία αμφιταλαντεύεται στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 13/4, καθώς ο Απόστολος Ρουβάς στάθηκε απέναντι στη χθεσινή συμπεριφορά του φίλου του Άρη Σοϊλέδη, προς την Ασημίνα. Η συμπεριφορά που εξόργισε συμπαίκτες και αντιπάλους θύμωσε και τον σεφ, γεγονός που πλήγωσε τον Άρη. (Δείτε εδώ το περιστατικό)

Ο Άρης πληγώθηκε από τον Απόστολο στο Survivor

«Χθες έγινε ένα περιστατικό για το οποίο ζήτησα άμεσα συγγνώμη από όλα τα παιδιά. Τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα έχω συνηθίσει λίγο να βρίζω. Η Ασημίνα με περιμένει στη γωνία κι έχει μένος απέναντί μου. Σαν κύριος ζήτησα “συγγνώμη”. Ξέσπασα στο τέλος λέγοντας αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι είναι καταδικαστέο» είπε αρχικά.

Και συνέχισε καταθέτοντας πόσο πληγωμένος είναι από τα λόγια του «κολλητού του»…

«Ακούω τον Απόστολο να με κατηγορεί κι έπαθα σοκ. Νόμιζα ότι θα πει ότι ο Άρης δεν είναι τέτοιο παιδί και τα λέει στην έντασή του και βγήκε και με κατακρεούργησε για άλλη μια φορά… Όσο και να θέλουν να με επηρεάζουν ψυχολογικά, δεν θα το καταφέρουν ποτέ».

«Θύμωσα μαζί του» - Η Μαρία Αντωνά σχολίασε την συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12/4 του Survivor 5, ο Άρης Σοϊλέδης παρεκτράπηκε και μίλησε με άσχημο τρόπο και προκάλεσε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας.

Η μέλλουσα σύζυγός του, Μαρία Αντωνά, στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, εξέφρασε τη δική της άποψη σχετικά με αυτό το περιστατικό και ανέφερε πως πραγματικά κι εκείνη ένιωσε να ενοχλείται από την συμπεριφορά του, αλλά εφόσον εκείνος στη συνέχεια απολογήθηκε, η ίδια είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

«Το αποδέχθηκε και ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη… Εμένα προσωπικά με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που είπε ο Άρης. Θύμωσα πάρα πολύ μαζί του. Και μένα δε μου άρεσε αυτό που έκανε. Θα έπρεπε να είναι πιο εγκρατής. Αντιλαμβάνομαι ότι ένας τραυματισμός τεντώνει την ψυχολογία σου και τα νεύρα σου.

Δε το δικαιολογώ σε καμία περίπτωση αυτό. Τουλάχιστον, είδα ότι ζήτησε συγγνώμη και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του στιγμιοτύπου ήταν με το κεφάλι κάτω. Δε προσπάθησε ούτε να το ρίξει αλλού, ούτε να πει ότι δεν έγινε», δήλωσε η δημοσιογράφος.