Survivor 5: Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Ασημίνας - Πότε θα φύγει και γιατί

Τι συμβαίνει με την πιο δημοφιλή παίκτρια του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Ασημίνας - Πότε θα φύγει και γιατί

Το Survivor 5 μόνο ένα εύκολο ριάλιτι δεν είναι, αφού εμπεριέχει μεταξύ άλλων το κομμάτι της επιβίωσης μέσα σε κακουχίες, πείνα και πολλά ακόμη, με τους παίκτες που είναι ήδη τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο να υποφέρουν.

Η διαδικασία, όπου τους υποβάλλει η παραγωγή, άλλωστε, είναι αρκετά επίπονη, καθώς υποσιτίζονται ή σε άλλες περιπτώσεις δε σιτίζονται καν και, παράλληλα, πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στα αγωνίσματα, ενώ το σώμα τους είναι ήδη ταλαιπωρημένο, κάτι που σημαίνει πως θα το κρατάνε... κουσούρι, όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα. Όταν μπαίνει, βέβαια, η αμοιβή στη μέση, τα ξεχνάς όλα αυτά.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όμως, είναι απόλυτα λογικό ακόμη και οι πιο δυνατοί παίκτες με καλή φυσική κατάσταση, μπορεί να λυγίσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει τραυματιστεί αρκετές φορές και η τελευταία ήταν πιο «βαριά», αφού χρειάστηκε να βάλει πατερίστες στο πόδι της.

Η ίδια δεν μπορεί να αγωνιστεί τις μέρες αυτές, καθώς έχει το πόδι της... μπαταρισμένο. Η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη για την ποδοσφαιρίστρια και σύντροφο του Χρήστου Δάντη, που μπορεί και έτσι να είναι μαχητική και να βοηθά την ομάδα της, αλλά δε γίνεται για πολύ καιρό να μείνει, χωρίς να παίζει... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr