Survivor 5: «Ο κόσμος ξέρει που θα με βρει...» - Ο Μαρτίκας κάνει κάλεσμα του λαού του στα φαρμακεία

Μιλάει σαν να έχει αποχωρήσει ήδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ο κόσμος ξέρει που θα με βρει...» - Ο Μαρτίκας κάνει κάλεσμα του λαού του στα φαρμακεία

Άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε για το Survivor 5 με του παίκτες να ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας αφού λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού θα θα ανακοινωθεί και το όνομα, που αποχωρεί από την κόκκινη ομάδα.

Ο Μαρτίκας λοιπόν, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, έκανε προσωπικές δηλώσεις μιλώντας στο κοινό σαν να είναι όντως η τελευταία του ημέρα στο νησί της Καραϊβικής. Εμείς ωστόσο ξέρουμε ποιος παίκτης θα αποχαιρετήσει τους κόκκινους και προσπαθούμε να ψυχολογήσουμε τον παίκτη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει δηλώσεις λίγο πριν την αποχώρηση στο Survivor 5

«Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά, εύχομαι αυτή τη φορά να ακούσω το όνομά μου και να μείνουν τα δυο κορίτσια. Εύχομαι να επιστρέψω στους δικούς μου, στον κόσμο που με στήριξε, στις δουλειές μου και περιμένω τον κόσμο που ξέρει πού θα με βρει να μοιραστώ μαζί τους τις εμπειρίες μου.

Έζησα ένα ταξίδι ζωής θα έλεγα, κοντά 5,5 μήνες. Νιώθω τυχερός και να νιώθω πως έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Έχω αναθεωρήσει πολλά και εύχομαι απόψε να ακούσω το όνομά μου και να δώσω τη θέση και το χώρο στα δυο κορίτσια για να συνεχίσουν στην τελική πορεία του παιχνιδιού».

Η ομάδα που κερδίζει το αποψινό αγώνισμα επάθλου

Το Survivor 5 επιστρέφει (2/6) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο είναι εξαιρετικά τεταμένη και το Youweekly.gr έχει το spoiler για την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες (δείτε το εδώ), οι διαγωνιζόμενοι περιμένουν πώς και πώς να γίνει η ένωση προκειμένου να φτάσουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο (δείτε εδώ πότε θα γίνουν ημιτελικός και τελικός).

Οι εντάσεις φυσικά και συνεχίζονται με την Βρισηίδα να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο κέντρο των εξελίξεων. Η νεαρή παίκτρια της Μπλε ομάδας τα έχει βάλει ανοιχτά με τους Κόκκινους και μάλιστα τονίζει πως καλά θα κάνουν να μην μπλέξουν μαζί της.