Survivor 5: «Δεν ξέρω ποιο από όλα τα παιδιά....» - Οι αποκαλύψεις του συντρόφου της Σταυρούλας

«Έχω αφήσει ένα κενό 20 ατόμων..»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 Survivor 5: «Δεν ξέρω ποιο από όλα τα παιδιά....» - Οι αποκαλύψεις του συντρόφου της Σταυρούλας

Tο πρωί της Τρίτης 7/6 o μελλοντικός σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτης Τριβυζάς, μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή Love It, όπου παραχώρησε δηλώσεις για τον επικέιμενο γάμο τους. Μεταξύ άλλων, σχολίασε τον άγριο καβγά της Σταυρούλας με την Ασημίνα (δείτε εδώ πώς ξεκίνησε), ποιους παίκτες του Survivor θα καλέσουν στον γάμο τους, αλλά και για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες στην Τουρκία.

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Σταυρούλας Χρυσαειδή

«Για να φτάσει η Σταυρούλα στο σημείο να κάνει μπαμ, πάει να πει ότι έχει ανεχτεί πάρα πολλά. Είναι ένας πολύ ήρεμος χαρακτήρας και εγώ θέλω να σταθώ στο ότι δεν μπορείς να λες έναν παίχτη υπερεκτιμημένο, όταν αποδεδειγμένα φέρνει τόσες πολλές νίκες. Η Ασημίνα έχει τραβήξει το σχοινί περισσότερο από ό,τι πρέπει, βλέπει ότι έρχεται το ατομικό αγώνισμα και αγχώνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Όσον αφορά στον γάμο του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία πρόσφατα αποθεώθηκε από το Twitter, ο Τριβυζάς σχολίασε: «Τώρα φτιάχνω τις λίστες γάμου που μου έχει αφήσει η Σταυρούλα, έχω αφήσει ένα κενό 20 ατόμων να δούμε τι θα γίνει όταν θα γυρίσει. Δεν ξέρω ποιο από όλα τα παιδιά δεν θα ήθελε στον γάμο μας, η Σταυρούλα πάντως δεν κρατάει κακία σε κανέναν και όταν θα βγει από το παιχνίδι θα είναι καλύτερα».

Σχετικά με το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Βαλκανικό κύπελλο σκυταλοδρομιών στην Τουρκία, ο Παναγιώτης Τριβυζάς δήλωσε: «Γύρισα χθες από την Τουρκία με την εθνική ομάδα, όπου εγώ και τα αγόρια μου με τα μπλε κερδίσαμε μέσα στη Τουρκία και ήρθαμε έτοιμο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μόνακο».

Η Σταυρούλα θεωρεί τους μπλε υπερόπτες

Το χθεσινό (6/6) επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε με τους μπλε να υπερηφανεύονται για το έπαθλο που απόλαυσαν στο επεισόδιο της Κυριακής 5/6, με αποτέλεσμα ορισμένοι παίκτες να δυσαρεστηθούν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Σταυρούλα, η οποία δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

Έτσι, συνομιλώντας με τους συμπαίκτες της, ύστερα από την νέα κατάταξη των ομάδων, μίλησε για την υπεροπτική συμπεριφορά των αντιπάλων και με την σειρά της η Ασημίνα, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα και στην προσωπική της συνέντευξη "τα έβαλε" με την Μαίη, η οποία επίσης εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, και υποστήριξε πως ζηλεύει, γι' αυτό και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.