Survivor 5: «Δεν ευχαριστιέμαι το παιχνίδι» - "Ξέσπασε" σε κλάματα η Σταυρούλα στο τέλος του αγώνα

Οι εντάσεις την έχουν κουράσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν ευχαριστιέμαι το παιχνίδι» -

Ο σημερινός (23/5) αγώνας ασυλίας του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και, μετά την ήττα των Μπλε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή "ξέσπασε" σε κλάματα, αναφερόμενη στην κατάσταση της ομάδας της γενικότερα και όχι στην αδυναμία των συμπαικτών της να βοηθήσουν στην κατάκτηση της νίκης.

Το "ξέσπαμα" της Σταυρούλας Χρυσαειδή για την ομάδα των Μπλε στο Survivor 5

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για συνεχείς τσακωμούς στην καλύβα των Μπλε, τους οποίους θεωρούσαν όλοι πως μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια δεν θα χρειαζόταν να αντιμετωπίσουν ξανά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ένιωσε πως όταν ήθελε να εκφράσει την άποψή της, της απαντούσαν με φωνές και όλο αυτό την έχει κάνει να μην θέλει να βρεθεί ξανά στον στίβο μάχης.

«Άσε και κανέναν χωρίς να τον θάψεις!»

Στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή 22/5 μετά τον Άρη Σοϊλέδη και όσα του "έσουραν", το Twitter απένειμε το χρυσό φτυάρι στη Σταυρούλα και δεν την άφησε σε ησυχία! Όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το παιχνίδι μετά από την οποία στήθηκε πάρτι στην παραλία και η Σταυρούλα με αφορμή αυτό θέλησε να σχολιάσει τις συμπεριφορές κάποιων συμπαικτών της.

Φυσικά, μετά από αυτό οι χρήστες του Twitter ξεσάλωσαν, αποδίδοντας στην Σταυρούλα το χρυσό φτυάρι για όλα όσα είχε πει για τους συμπαίκτες της πίσω από την πλάτη τους.