Ο ΣΚΑΙ "έσβησε" από τον χάρτη οριστικά το Survivor Panorama! Η νέα εκπομπή και η παρουσιάστρια που την αναλαμβάνει...Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΙ "τρέχει" γιατί κοντοζυγώνει η πρεμιέρα του Survivor 2 (δείτε εδώ) και μαζί του τρέχουν και οι εξελίξεις!

Το παιχνίδι επιβίωσης του Τούρκου παραγωγού που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε ήταν εξωπραγματικά αλλά και η απήχηση στο κοινό ήταν μεγάλη, είναι έτοιμο να επιστρέψεις στις οθόνες και τις ζωές μας και μάλιστα τα πρώτα πλάνα έχουν ήδη παιχτεί στην τηλεόραση (δείτε τα εδώ). Ήδη μάλιστα έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα που έχουν "κλειδώσει" ή έχουν έρθει σε συζητήσεις με το κανάλι όπως αυτό του συντρόφου πρώην παίκτριας του Survivor 1 (δείτε εδώ), του πολιτικού που θα φέρει τα πάνω κάτω (Δείτε εδώ), του τραγουδιστή που δεν περιμέναμε ποτέ να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο (δείτε εδώ). Μέσα από το blog μου βέβαια σήμερα θα σας αποκαλύψω τι θα συμβεί τελικά με την εκπομπή που "γεννήθηκε" πέρυσι εξαιτίας αυτού του παιχνιδιού και "χειριζόταν" η Ελεονώρα Μελέτη. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Ενώ κανόνιζε να πάει Survivor 2 τελικά μπαίνει στο Dancing with the Stars! Ο λόγος για τον...

Τo Survivor Panorama, λοιπόν, ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε η Ελεονώρα Μελέτη, και ουσιαστικά εκεί πήγαιναν οι παίκτες που αποχωρούσαν από το παιχνίδι και μοιραζόντουσαν με το κοινό την εμπειρία τους αλλά και πράγματα που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. Μάλιστα, όσοι είχαν "παρεξηγηθεί" από την συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να εξιλεωθούν!

Μετά βέβαια το σπάσιμο του συμβολαίου της Ελεονώρας Μελέτη με το κανάλι (δείτε εδώ την καταγγελία της παρουσιάστριας) το καράβι που ονομάζεται Survivor Panorama έμεινε ακυβέρνητο και πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν πως παίρνουν την σκυτάλη όμως μια είναι η αλήθεια για το τι τελικά θα συμβεί και θα την μάθετε μόνο μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr.

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αυτοί είναι οι δυο personal trainer που μπαίνουν στο παιχνίδι και θα φέρουν πανικό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

To κανάλι λοιπόν πήρε την μεγάλη απόφαση να βγάλει εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος το Survivor Panorama, εντελώς, και να δώσει μια ευκαιρία στην... Ντορέττα Παπαδημητρίου και την εκπομπή ΕΔΩ!

Η εκπομπή αυτή αρχικά δημιουργήθηκε και φιλοξενούσε τα κορίτσια που αποχωρούσαν από το My Style Rocks αλλά τώρα το παιχνίδι μόδας τελείωσε και ο Τούρκος παραγωγός δεν θέλει να την κόψει κι έτσι μαζί με τους ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια στήλη στην εκπομπή αυτή που θα ονομάζεται "Survivor Views" και θα κάνει ακριβώς αυτό που έκανε και το Survivor Panorama!

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία! Το ανατριχιαστικό γεγονός πίσω από την ημερομηνία που οι γιατροί αποφάσισαν να ξυπνήσουν τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη!

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην εκπομπή αυτή συμμετέχει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έχει περάσει από τον Άγιο Δομίνικο και έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το κομμάτι! Πληροφορίες μου μάλιστα, που σας μεταφέρω μέσα από το Τάδε Effie, αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την συγκεκριμένη στήλη...