Συναγερμός στον Πειραιά! Κατασχέθηκαν 145 κιλά ακατάλληλου προς κατανάλωση κρέατος!

Μεγάλη προσοχή!

Συναγερμός στον Πειραιά! Κατασχέθηκαν 145 κιλά ακατάλληλου προς κατανάλωση κρέατος!

Συναγερμός σήμανε στον Πειραία όταν κατασχέθηκαν 145 κιλά ακατάλληλου προς κατανάλωση κρέατος!

Ακατάλληλα για κατανάλωση κρεάτα συνολικού βάρους 145 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησαν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι δέσμευσαν 127 κιλά βοδινό κρέας Πολωνίας και κοτόπουλα Γερμανίας και κατάσχεσαν 18 κιλά σουβλάκια (χοιρινά και κοτόπουλα), λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας, μη τήρηση της ψυκτικής αλυσίδας και υπέρβαση του ορίου συντήρησης των προϊόντων.

Συναγερμός από την ΕΦΕΤ: Βρέθηκαν έντομα σε αυτά τα σνακ της LIDL!

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός στον Πειραιά! Κατασχέθηκαν 250 κιλά κατεψυγμένου γύρου κοτόπουλου!

Συναγερμός στον Πειραιά μετά την είδηση ότι κατασχέθηκαν 250 κιλά κατεψυγμένου γύρου κοτόπουλου!

Συγκεκριμένα στην κατάσχεση κατεψυγμένου γύρου κοτόπουλου συνολικού βάρους 250 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.


Κόκκινος συναγερμός: Αυτά είναι τα φρούτα που έχουν ψεκαστεί με φυτοφάρμακα!

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίουκρεάτων του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν 250 κιλά γύρου κοτόπουλου, λόγω παρουσίας σαλμονέλας.

Μεγάλη προσοχή! Κατασχέθηκαν 72 κιλά κρέας από κρεοπωλείο στον Πειραιά!

Μεγάλη προσοχή! Κατασχέθηκαν 72 κιλά κρέας από κρεοπωλείο στον Πειραιά!

Λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου συντήρησης των προϊόντων

Ακατάλληλα για κατανάλωση κρέατα, συνολικού βάρους 72 κιλών, κατέσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια υγειονομικού κτηνιατρικού ελέγχου σε κρεοπωλείο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατέσχεσαν διάφορα κρέατα βάρους 72 κιλών, λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας σε συνδυασμό με την υπέρβαση του ορίου συντήρησης των προϊόντων.

protothema.gr