Nέες συσκευασίες Κρίς Κρίς και πολλά Δώρα Δώρα για τους καταναλωτές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Nέες συσκευασίες Κρίς Κρίς και πολλά Δώρα Δώρα για τους καταναλωτές!

Η κλασική και αγαπημένη σειρά ψωμιών του τοστ Κρίς Κρίς ανανεώνεται με Νέες μοντέρνες συσκευασίες αλλά πάντα με την ίδια κλασική αγαπημένη γεύση που συνοδεύει τους καταναλωτές όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κρίς Κρίς, που τόσο έχει αγαπηθεί από τους Έλληνες καταναλωτές, έρχεται να μοιράσει χαρά για ακόμα μία φορά προσφέροντας μεγάλα δώρα σε όλους! Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 26/02 έως τις 26/03, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα αγοράζοντας μία από τις Νέες συσκευασίες Κρίς Κρίς Σταρένιο, Σταρένιο με Σίκαλη και Πολύσπορο να συμμετέχουν στον διαγωνισμό «Το Ψωμί Κρίς Κρίς και τα Δώρα Δώρα».

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι πολύ εύκολη. Πάνω σε κάθε συσκευασία Κρίς Κρίς Σταρένιο, Κρίς Κρίς Σταρένιο με Σίκαλη και Κρίς Κρίς Πολύσπορο, υπάρχει ένα sticker με την επικοινωνία της ενέργειας και έναν μοναδικό κωδικό. Κάθε κωδικός είναι και μία συμμετοχή. Ο καταναλωτής εισάγει τον μοναδικό κωδικό στο microsite kriskrisdoradora.gr και μπορεί να δει αμέσως αν κέρδισε το ημερήσιο δώρο! Είτε κέρδισε το δώρο της ημέρας είτε όχι, μπαίνει αυτόματα στην εβδομαδιαία κλήρωση αλλά και στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα στο τέλος του διαγωνισμού.

Γνωρίστε, λοιπόν, τις Νέες συσκευασίες από την αγαπημένη, κλασική σειρά Κρίς Κρίς και μην χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα!

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην βιομηχανία τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.