Chef in Love: Το ιταλικό στέκι της καρδιάς μας βρίσκεται στον Πειραιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Chef in Love: Το ιταλικό στέκι της καρδιάς μας βρίσκεται στον Πειραιά

Μπορεί η πίτσα να είναι κάτι απλό στο άκουσμα και “εύκολο” στη γεύση, όταν όμως δοκιμάσεις αυτήν τη χειροποίητη που βγαίνει από ξυλόφουρνο στο Chef in Love, όχι μόνο θα μείνεις άφωνος αλλά θα αλλάξεις και ό,τι πίστευες μέχρι σήμερα γι΄ αυτό το λαχταριστό ιταλικό έδεσμα.

Χορταστική, με αγνά υλικά και πεντανόστιμη, δεν μπορείς να πεις “όχι” μέχρι το τελευταίο κομμάτι. Ο ευφάνταστος chef Ηλίας Νίκας έχει φροντίσει και με το παραπάνω να κάνει το delivery την πιο... απολαυστική στιγμή της μέρας. Τι σημαίνει αυτό; Μια μεγάλη ποικιλία από πίτσες, και πεϊνιρλί περιμένουν να τις συνοδεύσεις με δροσερές σαλάτες και ορεκτικά, ενώ τα ριζότο και τα ζυμαρικά υπόσχονται να σου φέρουν στο νου ναπολιτάνικα αρώματα και σισιλιάνικες γεύσεις.

Chef in Love

Φυσικά δεν λείπουν από το μενού πιάτα της ώρας αλλά και σνακ, ενώ για να ολοκληρώσεις τη γευστική αυτή εμπειρία, δοκίμασε ένα γλυκάκι ή το παγωτό της αρεσκείας σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως με ένα κλικ στο chefinlovepizza.gr θα ανακαλύψεις έναν κατάλογο γεμάτο με πεντανόστιμες προτάσεις, που θα σε ξετρελάνουν!

INFO

Chef in Love πειραίας

«Chef in Love»: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι, τηλ. 210 4222520-521,

Facebook: Chef in love pizza deliver