Κάνω προθέρμανση στο winter shopping ανακαλύπτοντας εξαιρετικές προσφορές στη Singles’ Day της JYSK!

Κάνω προθέρμανση στο winter shopping ανακαλύπτοντας εξαιρετικές προσφορές στη Singles’ Day της JYSK!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν (το ίδιο και ο χειμώνας), ενώ δεν είναι λίγοι οι γνωστοί μου που έχουν “ντύσει” το σπίτι τους με μοντέρνα και κομψά αξεσουάρ - μάλιστα οι περισσότεροι έχουν ήδη στολίσει και δέντρο!

Και ξέρετε κάτι; Σκοπεύω να τους μιμηθώ πολύ σύντομα! Έχω ήδη προγραμματίσει τις αγορές μου στο αγαπημένο μου κατάστημα JYSK, όπου βρίσκω αμέτρητες ιδέες για να ανανεώσω το καθιστικό, την τραπεζαρία και τα υπνοδωμάτια μου, μέσα από υπέροχες και προσιτές λύσεις.

Έχω ήδη βάλει στο μάτι “χουχουλιάρικα” διακοσμητικά μαξιλαράκια και απαλά, ζεστά ριχτάρια για τον καναπέ μου.

Και τώρα που θα περνάω περισσότερη ώρα στο σπίτι, αφού χειμωνιάζει, θα απολαύσω την αγαπημένη μου σειρά. Μήπως είναι ευκαιρία να αλλάξω και το έπιπλο της τηλεόρασης;

Και εννοείται πως επειδή έρχονται κρύες μέρες και νύχτες θα εφοδιαστώ με το πιο ζεστό πάπλωμα και το πιο αφράτο μαξιλάρι ύπνου!

Και το καλύτερο δεν σας το έχω πει ακόμη: Όλα αυτά (και άλλα πολλά) θα τα διεκδικήσω στις εξαιρετικές προσφορές της Singles' Day (από Πέμπτη 8 Νοεμβρίου έως Κυριακή 11 Νοεμβρίου).

Τώρα θα με ρωτήσετε τι είναι η Single's Day... Λοιπόν, σας ενημερώνω πως είδε το φως των ημερών για πρώτη φορά στην Κίνα τη δεκαετία του 1990 όταν τέσσερις φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Nanjing ξεκίνησαν να γιορτάζουν το γεγονός ότι ήταν ελεύθεροι, σαν απάντηση στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Και για να μην σας κουράζω σας λέω πως αυτή η γιορτή έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες ημέρες για αγορές παγκοσμίως – τόσο διαδικτυακά όσο και στα φυσικά καταστήματα. Μπορείτε, βέβαια, να διαβάσετε περισσότερα στο αγαπημένο μας blog της JYSK. Ακριβώς όπως τα ζευγάρια αγοράζουν δώρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι κι εμείς μπορούμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας τα πάντα και μάλιστα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Και για να μην μείνετε πίσω μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε ποια προϊόντα θα βρίσκονται σε μοναδικές προσφορές!