Στα ΙΚΕΑ η πιο retro πολυθρόνα - Τιμή ευκαιρίας

Τρέξε να προλάβεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα ΙΚΕΑ η πιο retro πολυθρόνα - Τιμή ευκαιρίας

Αν θέλεις να κάνεις μία ανανέωση στο σπίτι σου, κυρίως στο σαλόνι σου ή μετακομίζεις σε νέο σπίτι και θέλεις να είναι πιο retro , τότε στα ΙΚΕΑ πρόκειται να βρεις την κατάλληλη. Μάλιστα, βρίσκεται σε τιμή ευκαιρίας και μπορείς να την αγοράσεις και διαδικτυακά.

Το σαλόνι είναι από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι σου, αφού εκεί περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί με την οικογένεια σου, είτε μόνο χαλαρώνοντας από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Για το λόγο αυτό πρέπει να έχει την κατάλληλη διακόσμηση.

Αν είσαι από εκείνους που του αρέσει το retro, τότε σου έχω το κατάλληλο έπιπλο που θα αλλάξει όλο το σαλόνι σου. Πρόκειται για μια πολυθρόνα, που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Τώρα που βρισκόμαστε ωστόσο σε αυτοπεριορισμό,μπορείς να τον αγοράσεις διαδικτυακά.

Πρόκειται λοιπόν, για την πολυθρόνα σε μπλε-πράσινο χρώμα η οποία κοστίζει 199 €.

Αυτή είναι η rerto πολυθρόνα από τα ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ retro πολυθρόνα

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Πλάτος: 60 cm
  • Βάθος: 66 cm
  • Ύψος: 88 cm
  • Πλάτος καθίσματος: 57 cm
  • Βάθος καθίσματος: 46 cm
  • Ύψος καθίσματος: 44 cm

Αν επίσης θέλεις να συνδυάσεις την πολυθρόνα αυτή με έναν καναπέ περίπου στο ίδιο χρώμα για να δώσεις έναν άλλο τόνο στο σαλόνι σου, τότε σου προτείνω να αγοράσεις αυτό τον διθέσιο καναπέ που βρίσκεται σε προσφορά σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Είναι μπλε και είναι για δύο άτομα, ενώ έχει κάλυμμα για εσένα που θες ευκολία στην καθαριότητα του σπιτιού σου! Το κάλυμμα έχει φερμουάρ και έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να το αλλάξεις αν θες για να το πλύνεις.

TAGS