Κάνεις ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι; Το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ που θα σε σώσει

Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κάνεις ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι; Το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ που θα σε σώσει

Κάνεις ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σου; Το αντικείμενο αυτό από τα ΙΚΕΑ θα σε σώσει κυριολεκτικά καθώς θα κερδίσεις χώρο και θα βάλεις μέσα άχρηστα πράγματα τα οποία δεν χρειάζεσαι.

Είσαι μέσα στο σπίτι και έχεις άπειρο χρόνο; Τι καλύτερο από το να κοιτάξεις τι άχρηστο έχεις μέσα στο σπίτι σου και να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα, ώστε είτε να πετάξεις μερικά, είτε να βάλεις μερικά κάπου καλά κρυμμένα.

Και τι καλύτερο από μερικά κουτιά που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις, χώρο μέσα στο σπίτι σου και να τα έχεις όλα όμορφα και τακτοποιημένα.Δείτε και την έκτακτη ανακοίνωση που έβγαλαν τα ΙΚΕΑ

Το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ που θα σε σώσει

Τώρα που είμαστε σπίτι έχουμε άπλετο χρόνο για να το φροντίσουμε, να το καθαρίσουμε, αλλά παράλληλα να πετάξουμε και πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε άχρηστα και απλά τα κρατάγαμε χωρίς λόγο μέσα στο σπίτι.

Παράλληλα κοιτάμε και τα eshop καταστημάτων, αφού μπορεί να έκλεισαν αλλά μπορούμε ακόμα να πάρουμε κάτι online. Έτσι βρήκαμε και αυτό το κουτί που πραγματικά θα μας λύσει τα χέρια και θα βάλετε σε αυτό πολλά πράγματα που δεν χρειάζεστε να έχετε κάπου έξω στο σπίτι σας.

PINGLAχάρτινο κουτί με καπάκι, 2 τεμ.

103.241.36

ΙΚΕΑ έπιπλα

€ 6,99

Θα το βρεις εδώ

Αν λοιπόν καθαρίζεις τον χώρο σου και είτε πετάς είτε θέλεις κάπου να φυλάξεις κάποια αντικείμενα αυτό θα σου λύσει τα χέρια. Δυο κουτιά σε οικονομική τιμή είναι η λύση για τον χώρο που δεν έχεις μέσα στο σπίτι σου.

Θα αποθηκεύσεις σε αυτά αντικείμενα που δεν τα θέλεις κάπου έξω, όπως φωτογραφίες, χαρτιά ακόμα και διακοσμητικά καθώς έχουν αρκετό χώρο.

TAGS