Ξύλινο γραφείο από τα ΙΚΕΑ σε τιμή ευκαιρίας

Είναι υπέροχο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξύλινο γραφείο από τα ΙΚΕΑ σε τιμή ευκαιρίας

Τώρα που σχεδόν όλοι όσοι κάνουμε δουλειά γραφείου θα εργαζόμαστε για αρκετό καιρό όπως φαίνεται από το σπίτι, είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα ξύλινο και υπέροχο γραφείο από τα ΙΚΕΑ που μάλιστα βρίσκεται και σε τιμή ευκαιρίας.

Κοστίζει μόλις 159 ευρώ και είναι το ιδανικό για κάθε σπίτι αφού έχει ουδέτερη απόχρωση και είναι μεγάλο για να είσαι άνετη.

LISABO

302.990.70

ΙΚΕΑ γραφείο

Μπορείς να το παραγγείλεις απευθείας από εδώ

Μάλιστα τα ΙΚΕΑ έβγαλαν και μια επίσημη ανακοίνωση πως κλείνουν τα καταστήματα και οι παραγγελίες θα γίνονται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Η ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για διάστημα 2 εβδομάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Καταστήματα μας και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών θα παραμείνουν κλειστά. Σας παροτρύνουμε να εκμεταλλευτείτε από την ασφάλεια της κατοικίας σας τις πολλαπλές δυνατότητες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που θα λειτουργεί κανονικά, με παράδοση στον χώρο σας. #menoumespiti

Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά και σε αυτό το κρεβάτι που είναι σε προσφορά! Δες το εδώ

Απαραίτητο για το γραφείο σου αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ

Αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ για το γραφείο σου είναι απαραίτητο να το έχεις. Είναι χρήσιμο και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από κανένα μέρος του σπιτιού σου, καθώς σε εξυπηρετεί κυρίως τα βράδια.

Ποιο είναι αυτό το χρήσιμο αντικείμενο; Μα φυσικά ένα φωτιστικό που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από τον χώρο σου καθώς θα σου λύσει τα χέρια μέσα στο σπίτι.

Είτε δεν βλέπεις καλά το πρωί, είτε θες να διαβάσεις το βράδυ χωρίς να έχεις αναμμένο το φως του δωματίου σου, πρέπει να υπάρχει σίγουρα μέσα στο δωμάτιο σου.

Εμείς βρήκαμε ένα πολύ οικονομικό στα ΙΚΕΑ που κοστίζει μόνο € 16,99 και έχει ιδιαίτερο χρώμα και πραγματικά αξίζει να το αγοράσετε

Δείτε το εδώ:

ΙΚΕΑ φωτιστικό

Θα το βρεις εδώ

TAGS