Ευχάριστα νέα για τα ΙΚΕΑ - Ανακοινώθηκε πως...

Αν είστε πελάτης σας αφορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τα ΙΚΕΑ - Ανακοινώθηκε πως...

Την ώρα που οι εκπτώσεις της ισχύουν μέχρι το τέλος του μήνα, η γνωστή αλυσίδα ΙΚΕΑ, ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός καταστήματος νέας γενιάς στο κέντρο του Πειραιά, το οποίο θα διευκολύνει πολλούς από τους καταναλωτές.

Η ανακοίνωση του ΙΚΕΑ για το νέο κατάστημα

Σε ένα υπέροχα ανακαινισμένο νεοκλασικό 3όροφο κτίριο, το «Μέγαρο Πολίτου», δίπλα στην αγορά, αλλά και το λιμάνι του Πειραιά, σας περιμένει μια πραγματική έκπληξη.

Σε 2.000τ.μ. θα βρείτε πάνω από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, που ανανεώνονται διαρκώς για να σας χαρίζουν έμπνευση κάθε φορά που το επισκέπτεστε. Παράλληλα, μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν και να το παραλάβετε στον χώρο σας, ή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός ή ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Αγαπημένες, αλλά και νέες σειρές προϊόντων σας περιμένουν σε μια βόλτα. Με μια ματιά, θα δείτε αγαπημένα είδη οικιακού εξοπλισμού, θα εμπνευστείτε από τον εκθεσιακό χώρο, με έτοιμες ιδέες διακόσμησης και θα βρείτε το Κέντρο Σχεδιασμού, με εξατομικευμένες λύσεις από τους ανθρώπους της ΙΚΕΑ για την κουζίνα και τη ντουλάπα σας.

Το Εστιατόριο ΙΚΕΑ δεν θα μπορούσε να λείψει από την εμπειρία του νέου καταστήματος στον Πειραιά. Απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις στον 3ο όροφο με θέα το λιμάνι, ανακαλύψτε τη γωνιά με τις Σουηδικές Γεύσεις και πάρτε τον καφέ σας ή κάτι στο χέρι από το Take away Café.

ΙΚΕΑ κατάστημα Πειραιάς

Για αυτό το λόγω τα ΙΚΕΑ θα αυξήσουν τις τιμές τους

Στην αύξηση των τιμών για τα προϊόντα που πληρώνουν οι καταναλωτές θα προχωρήσει η αλυσίδα των καταστημάτων IKEA σε όλο τον κόσμο, μετά την σπουδαία ανακοίνωση που έκαναν. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της η IKEA International A/S, οι τιμές στα καταστήματα θα αυξηθούν κατά μέσο όρο 9%, με διαβαθμίσεις ανάλογα το είδος των προϊόντων και τη χώρα όπου βρίσκονται τα καταστήματα του ομίλου.

Την απόφαση αυτή πήραν λόγω του αυξημένου κόστους από τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα.

«Η IKEA συνεχίζει να αντιμετωπίζει σημαντική αύξηση στα κόστη μεταφορών και πρώτων υλών, χωρίς να διαφαίνεται ανάσχεση τους για το άμεσο μέλλον» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ομίλου Ingka, ιδιοκτήτη των ΙΚΕΑ, στην οποία προστίθεται ότι οι εν λόγω διαταραχές θα συνεχίσουν να ισχύουν για μεγάλο μέρος του 2022.

Τα μεγαλύτερα κόστη για τον όμιλο εντοπίζονται στις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. O όμιλος Ingka σημειώνει πως οι προσιτές τιμές των προϊόντων παραμένουν θεμέλιος λίθος για την εταιρεία και πως θα κρατήσει το περιθώριο κέρδους όσο πιο χαμηλά γίνεται.

TAGS