Τηλεθέαση 15/2: Μάχη για «Masterchef», «Στην υγειά μας», «Bake of Greece», Σεφερλής -Τεράστια έκπληξη!

Τα νούμερα μίλησαν!

Τηλεθέαση 15/2: Μάχη για «Masterchef», «Στην υγειά μας», «Bake of Greece», Σεφερλής -Τεράστια έκπληξη!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα πρώτο το site μας το Youweekly.gr,θα σας φέρει τα νούμερα τηλεθέασης δυναμικού κοινού για το prime time εχθές, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου!

Όπως θα διαπιστώσετε έχουμε πολύ σοβαρές εκπλήξεις που φέρνουν πονοκέφαλο στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας! Ξεκινάμε με τον πρώτο των πρώτων. Διαβάστε παρακάτω...

Στην τηλεόραση του Star το MasterChef κάνει το απίθανο νούμερο 25,5 στο δυναμικό κοινό και δεν αφήνει περιθώρια στον ανταγωνισμό. Δεύτερο πρόγραμμα με κίνηση ματ από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής με την θεατρική του παράσταση Allou fun Mark που κάνει 18,0!


Τρίτο πρόγραμμα με χαμηλά όμως νούμερα το «Bake off Greece» με 12,0.


Τέταρτο πρόγραμμα και τελευταίο με πολύ χαμηλά νούμερα στο δυναμικό κοινό ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που κάνει το χαμηλό νούμερο ρεκόρ για φέτος με 11,2.


Φυσικά ο Παπαδόπουλος από την τηλεόραση του Σκάι είναι ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς. Πιστεύουμε πως τα νούμερα τα συγκεκριμένα του Σπύρου Παπαδόπουλου θα φέρουνε φοβερές εξελίξεις στην τηλεόραση του Σκάι καθώς θεωρείται δεδομένο ότι ο ηθοποιός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια!


Η αλλαγή ημέρας προφανώς τον έχει στεναχωρήσει και θα τον έχει στεναχωρήσει ακόμη περισσότερο καθώς το Survivor που πήρε τη θέση του δεν κάνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης για την τηλεόραση του Σκάι!