Μάχη σώμα με σώμα για την late night ζώνη! Αυτός είναι ο νικητής με τα υψηλότερα νούμερα!

Τα νούμερα μίλησαν!

Μάχη σώμα με σώμα για την late night ζώνη! Αυτός είναι ο νικητής με τα υψηλότερα νούμερα!

Μπορεί λίγα χρόνια πριν η ελληνική τηλεόραση να μην επένδυε στη μεταμεσονύχτια ζώνη, αλλά φέτος τα κανάλια της έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, εντάσσοντας τόσο ενημερωτικές όσο και ψυχαγωγικές εκπομπές με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο μάχης.

Κάθε Δευτέρα βράδυ οι «Ράδιο Αρβύλα» σατιρίζουν μέχρι τελικής πτώσης όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική ζωή και καταφέρνουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά και υψηλά νούμερα που φτάνουν το 23% με 25%. Διαβάστε παρακάτω...

Ράδιο Αρβύλα ΣΚΑΙ

Την Τρίτη επανέρχονται με το «Βινύλιο», όμως απέναντί τους έχουν μια δυνατή αντίπαλο που φέτος αποτελεί και την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, την Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» στον ALPHA. Η παρέα της Θεσσαλονίκης φτάνει συνήθως στο γενικό σύνολο το 11% με 13%, ενώ αντιστοίχως η δημοσιογράφος... χτυπάει 20άρια.

Ελεονώρα Μελέτη Μετά τα μεχάνυχτα

Την Τετάρτη ο ανταγωνισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος αφού στον στίβο της τηλεθέασης μπαίνουν σχεδόν όλοι οι σταθμοί και η πίτα μοιράζεται. Η Ελεονώρα Μελέτη παλεύει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show» του ΑΝΤ1, ενώ στο ενημερωτικό πεδίο η Νίκη Λυμπεράκη με το «Ρουά ματ» κοντράρεται με τον Πέτρο Κουσουλό στο OPEN.

Γρηγόρης Αρναούτογλου The 2night show

Οσον αφορά στο ψυχαγωγικό κομμάτι, η εκπομπή του ALPHA είναι εκείνη που επικρατεί κατά κράτος με ποσοστά γύρω στο 17% με 18%, με το late night πρόγραμμα του Γρηγόρη να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα, δηλαδή από 11% έως 15% ανάλογα με το ενδιαφέρον του εκάστοτε καλεσμένου. Στην ενημέρωση, τα πρώτα δείγματα των νέων εκπομπών είναι σχετικά ενθαρρυντικά. Το «Ρουά ματ» σημειώνει γύρω στο 11% με 12% και το «Top story περίπου 10%.

Την Πέμπτη ο Γρηγόρης επιστρέφει δριμύτερος στη μεταμεσονύχτια ζώνη του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο τα νούμερά του να διαφοροποιούνται σημαντικά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει απέναντι κάποια ανταγωνιστική εκπομπή αλλά ταινίες. Μόνο στον ALPHA προβάλλονται εναλλάξ οι «360 μοίρες» με τη Σοφία Παπαϊωάννου και η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού με τη θεματολογία τους και τα ποσοστά που καταγράφουν είναι ιδιαίτερα υψηλά στο γενικό σύνολο, της τάξης του 16% έως 21%.
Την Παρασκευή η εκπομπή έρευνας «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, που εδώ και χρόνια προβάλλεται την ίδια ώρα και μέρα, έχει σταθερό κοινό και το 18% με 20% το έχει στο τσεπάκι.


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ
ΠΗΓΗ: TV24

Τηλεθέαση 14/3: Ποιες εκπομπές εκτοξεύτηκαν και ποιες δεν σώζονται ούτε με θαύμα; Δείτε αναλυτικά τα νούμερα...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης; Διαβάστε παρακάτω...

Νωρίς το πρωί

ΑΝΤ1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 21,8%

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 27,4%

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00 12%

ΕΡΤ: Πρώτη είδηση, 8,8%

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 16,8%
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 13,3%
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 11,7%
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 14,1%

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 15,1%
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 15,7%
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 21,7%
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 21,4%
STAR: Καγιά, Shopping Star 21,2%
ΣΚΑΙ: Power of love, 14,3%
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 14,7%

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: H επιστροφή, 22,4%

OPEN: Ειδήσεις, 5,9%

Prime time:

AΝΤ1: Μην ψαρώνεις, 14,9%
ALPHA: Έλα στη θέση μου, 22,8%
ALPHA: Τατουάζ, 26,6%

ALPHA: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, 21,8%
STAR: Master chef, 24,4%

Open: Ο πρίγκιπας της φωτιάς 5,6%

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2 night show, 11,5%

Alpha: ΑΥΤΟΨΙΑ 16,6%

Open: ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ 10,3%