Τηλεθέαση 16/6: Απογειώθηκε ο Γιώργος Αυτιάς με καλεσμένο τον Τάσο Δούση! Δείτε τα νούμερα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό...

Τηλεθέαση 16/6: Απογειώθηκε ο Γιώργος Αυτιάς με καλεσμένο τον Τάσο Δούση! Δείτε τα νούμερα...

Απογειώθηκε ο Γιώργος Αυτιάς με καλεσμένο τον Τάσο Δούση! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 16/6!

Στο πλατό του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή "Καλημέρα" βρέθηκε μεταξύ άλλων ο Τάσος Δούσης, ο οποίος έκανε ένα δυνατό comeback στην τηλεόραση αφού επέστρεψε με την ταξιδιωτική εκπομπή "Εικόνες" στο OPEN, η οποία προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 20:00! Ο παρουσιαστής και εκδότης, λοιπόν, εξέφρασε την άποψη του για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά την μείωση των φόρων και τις αξιολογήσεις στο δημόσιο!

Όπως φαίνεται, το κοινό παρακολούθησε με προσοχή αφού ο παρουσιαστής έφτασε μέχρι και το 28 σε τέταρτο!

Στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε 17,3!

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα παρακάτω:

6,1

10,9

6,1

3,3

13

26,7

27,9

24,9

18,6

25,3

22

23,5

16,5

17,5

17,6

18,2

15,6

Ο Τάσος Δούσης στον Γιώργο Αυτιά! ΦΠΑ: Τι θα γίνει με την μείωση των φόρων; Απόψεις και παράπονα καταναλωτών!

Απόψεις αλλά και παράπονα καταναλωτών για τον ΦΠΑ, ακούστηκαν στη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά! Τι θα γίνει με την μείωση των φόρων;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στο πλατό του Γιώργου Αυτιά το πρωί του Σαββάτου και μίλησε για το ΦΠΑ αλλά και για τις αξιολογήσεις στο δημόσιο! Ποια είναι τα σχέδιά του;

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως τo 2020 ξεκινά η μείωση φόρων και συνέχισε λέγοντας πως οι Ευρωπαίοι θα πάρουν τα λεφτά τους από ανάπτυξη και όχι από φόρους.

"Θα γνωρίζουν οι πολίτες ότι το 2020, στον προϋπολογισμό του 2020 ξεκινάει η μείωση φόρων. Έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε αυτές τις μειώσεις φόρων. Είμαστε απολύτως σίγουροι γι’ αυτό. Για τον ΕΝΦΙΑ, πρώτη δόση μείωσης του ΕΝΦΙΑ, Εισαγωγικό συντελεστή 9% για τα εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ, διατήρηση του αφορολογητου εκεί που είναι σήμερα, μείωση το φόρου στα μερίσματα και την πρώτη δόση της μείωσης του φόρου των επιχειρήσεων από το 28 στο 24%. Αυτά μπορούμε να τα κάνουμε για τον προϋπολογισμό του 2020. Για το 2019, επειδή θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν υπάρχει άλλος δημοσιονομικός χώρος", είπε.

Μάλιστα, στην εκπομπή "Καλημέρα", ακούστηκαν κάποιες απόψεις για τα όσα ειπώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! O Τάσος Δούσης μάλιστα, με αφορμή τα όσα είπε ο κύριος Καρχιμάκης απευθύνθηκε σε όλους τους πολιτικούς λέγοντας:

"Εμείς ανήκουμε στην κατηγορία των επιχειρηματιών που δεν χρωστάμε σε κανέναν, ούτε ΦΠΑ, ούτε εργαζόμενους, ούτε τίποτα. Εμείς είμαστε οι κλασικοί "ηλίθιοι" Έλληνες που πληρώνουμε τα πάντα, για εμάς δεν έχει προβλεφθεί ποτέ και τίποτα. Ασχολούμαστε με αυτούς που θέλουν 130-180 δόσεις. Γιατί δεν κάνει το κράτος ένα τετραψήφιο αριθμό για να χτυπάει κατευθείαν στην οικονομική υπηρεσία που να λέει, ναι μεν εγώ δίνω το φακελάκι στον υδραυλικό ή στον γιατρό ή στον οποιοδήποτε αλλά μπορώ να πάρω τηλέφωνο να καταγγείλω ότι αυτός μου πήρε φακελάκι ανώνυμα. Για ποιο λόγο δεν δεν κάνουμε αυτά που κάνουν στην Ευρώπη, στην Αμερική, έτσι ώστε να πληρώνουν και αυτοί που δεν πληρώνουν."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις απόψεις αλλά και τις... απαντήσεις: