Έβαλε "φωτιά" στον ALPHA με την πρεμιέρα του! Έκανε με το "καλησπέρα σας" 19,6%!

Εσείς τον είδατε;

Έβαλε

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Κυριακής 2/2 ένα από τα πιο πολυσυζητημένα projects του ALPHA και οι τηλεθεατές όπως φαίνεται δεν άλλαξαν δευτερόλεπτο κανάλι αφού έκανε 19,6%! "Φωτιά" τα πρώτα του ποσοστά!

Ένας από τους κορυφαίους σεφ της ελληνικής τηλεόρασης, ο Άκης Πετρετζίκης, θέλησε να ανοίξει τους ορίζοντες του και μαζί με τις γεύσεις και τις μυρωδιές του να μας μεταφέρει στην Εύβοια, τον πρώτο του σταθμό!

Άκης Πετρετζίκης

Θέλησε να βγει λίγο από την κουζίνα του Kitchen Lab και σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB πολύ καλά έκανε γιατί σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

19,6% σύνολο στο δυναμικό κοινό με πολύ καλά τέταρτα:

19,5

17,2

22,8

18,7

Μια αρκετά δυναμική έναρξη που προμηνύει πολύ καλή και την συνέχεια...

Prime time

ALPHA: Akis Food Tour Πρεμιέρα 19,6

AΝΤ1: Ο μπάτσος του Mall 8.4

STAR: Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι

ΣΚΑΙ: Η μάσκα του Zoro 11.3

OPEN: Το κόκκινο ποτάμι 19.7

Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε τα νούμερα που σημείωσαν όλα τα κανάλια!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Alpha για την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη

«Akis’ Food Tour», το νέο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη ξεκινά στον Alpha από την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00. Πρώτος σταθμός η Εύβοια.Στο πρώτο επεισόδιο της νέας του εκπομπής, ο Άκης Πετρετζίκης ταξιδεύει στην Εύβοια.

Με οδηγό του τις γεύσεις, τους ανθρώπους και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα της περιοχής, ο αγαπημένος chef βγαίνει για λίγο από τη γνώριμη κουζίνα του «Kitchen Lab», για να κυνηγήσει μαύρη τρούφα στα δάση της Σέτας, να δοκιμάσει παραδοσιακά πιάτα, εξαιρετικά ΠΟΠ προϊόντα αλλά και εξωτικά υλικά, που κανείς δεν θα περίμενε πως παράγονται μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα.

Στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι, ο Άκης μάς ξεναγεί σε μια πρότυπη βιολογική φάρμα και μας μαθαίνει πώς φτιάχνεται το miso (ιαπωνική μακροβιοτική σούπερ τροφή) σε ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα. Στους καταπράσινους πρόποδες του Όρους Δίρφυς ο κύριος Θανάσης τον υποδέχεται με μερακλίδικο κοντοσούβλι, ενώ στους Ανδρωνιάνους στην ταβέρνα του Μάμουκα τον περιμένει το πιο γκουρμέ-παραδοσιακό πιάτο. Στη γραφική Κύμη γεύεται τα διάσημα σύκα της περιοχής και μας αποκαλύπτει τον καλύτερο μπακλαβά που ίσως έχει δοκιμάσει στη ζωή του.

Ωστόσο, οι μοναδικές συνταγές του Άκη, δεν γίνεται να λείπουν από το «Akis’ Food Tour». Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα απολαύσουμε τον Άκη να μαγειρεύει ramen (noodles) σε υψόμετρο 1.400 μέτρων, να… δανείζεται την ψησταριά μιας παραδοσιακής ταβέρνας για να φτιάξει τη δική του ασιατική εκδοχή για κοντοσούβλι και να ετοιμάζει τα πιο λαχταριστά sloppy joes, με φόντο την πιο διάσημη παραλία της Εύβοιας.

Στο μουσικό σήμα της εκπομπής ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει το τραγούδι «Το ταξίδι», σε μουσική Γιάννη Σκούταρη και στίχους Παντελή Κυραμαργιού.

Ξεχωριστοί άνθρωποι, υπέροχες συνταγές και τοπία που πραγματικά κόβουν την ανάσα!

Το πιο γευστικό tour ξεκινά στον Alpha!