Κόκκινο Ποτάμι: Ταραχή στο Open με τα νούμερά του

Χαμός στην prime time της Κυριακής 31/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόκκινο Ποτάμι: Ταραχή στο Open με τα νούμερά του

Χαμός έγινε στο Opentv με τα νούμερα που έκανε στην τηλεθέαση της prime time ζώνης το βράδυ της Κυριακής 31/5 η σειρά Κόκκινο Ποτάμι. Οι ιθύνοντες έπαθαν ταραχή με αυτό που αντίκρισαν στον πίνακα της Nielsen.

Το Κόκκινο Ποτάμι παρά το γεγονός πως απέναντί του είχε ένα δυνατό πρόγραμμα, το "Still Standing Golden Edition" στον ΑΝΤ1 κατάφερε να θριαμβεύσει στο δυναμικό κοινό αφού σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν έκανε το απίστευτο 17,2% ενώ το αντίστοιχο πρόγραμμα του ανταγωνισμού κατάφερε να φτάσει μόνο το 15.6%!

Αποκάλυψη «βόμβα» για το Κόκκινο Ποτάμι - Θα έχει και νέα σεζόν;

Open Κόκκινο Ποτάμι 31/5

«Ξεκινήσαμε εχθές 18/5/2020 τα γυρίσματα, δυναμικοί και με κέφι, και προοπτική για την συνέχεια, ώστε να τελειώσουμε σε περίπου ένα μήνα».

Όσο για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς, Ιφιγενεια και Μίλτο, ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε: «δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον…. Όπως στη ζωή δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, έτσι και στην σειρά».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τον αριθμό των επεισοδίων που απομένουν: «Υπολείπονται ακόμη 9 επεισόδια. Έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε το υλικό μας και να φτάσουμε στο τέλος της ιστορίας μας».