Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτή την τηλεθέαση έκανε χθες (15/1) το Ράδιο Αρβύλα

Έκλεισε εντυπωσιακά την εβδομάδα

Αυτή την τηλεθέαση έκανε χθες (15/1) το Ράδιο Αρβύλα
Τηλεθέαση 16.01.2021 12:12
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην τηλεόραση με πολύ δυναμικό τρόπο και η επιλογή του Open να τους τοποθετήσει στην ώρα των δελτίων ειδήσεων ήταν πολύ σωστή αφού η τηλεθέασή που σημειώνουν καθημερινά είναι στα ύψη.

H αγαπημένη εκπομπή καθημερινά γίνεται πρώτο τρεντ στο Twitter και ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του φροντίζουν να παρουσιάζουν τη δική τους επικαιρότητα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Οι Ράδιο Αρβύλα, λοιπόν, είχαν στην τηλεθέαση μέσο όρο 22,4% στο δυναμικό κοινό και 16,3% στο γενικό σύνολο. Στο δυναμικό κοινό, μάλιστα, οι Ράδιο Αρβύλα έφτασαν στο τελευταίο τέταρτο στο 25%. Δείτε εδώ τις νέες αφίξεις στην εκπομπή.

Ράδιο Αρβύλα τηλεθέαση 13/1

Τι θα δούμε στο νέο Ράδιο Αρβλυλα στο Open

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έλα Χαμογέλα, οι Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδονται καθημερινά στις 8 με ζωντανή μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Ναταλία Ανδρικοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Το Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδεται καθημερινά στις 8 το βράδυ με ωριαία διάρκεια και θα βγαίνει ζωντανά από την Θεσσαλονίκη. Θα διατηρήσει αρκετά από τα δομικά χαρακτηριστικά που είχε με την γνωστή σατιρική ματιά που ξέρουμε. Με την ίδια, βέβαια, παρέα. Τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο».

«Η μουσική θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι και πάλι του Ράδιο Αρβύλα. Αν θυμάστε, στο τέλος κάθε επεισοδίου, μας παρουσίαζαν καινούργια γκρουπ και καλλιτέχνες ακόμα και από το εξωτερικό. Η στήλη αυτή θα διατηρηθεί, αλλά θα είναι στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας κάθε Παρασκευή».

«Πέντε φορές την εβδομάδα θα είναι το Ράδιο Αρβύλα και δύο φορές το Βινύλιο. Όσον αφορά το Βινύλιο θα επιστρέψει και αυτό στην late night ζώνη, γύρω στις 12 παρά, δύο φορές την εβδομάδα. Δεν έχουν κλειδώσει οι ημέρες μετάδοσης αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στα μέσα της εβδομάδας. Θα συνεχίσει λίγο πολύ στους δρόμους που το έχουμε μάθει» κατέληξε λέγοντας η δημοσιογράφος του Έλα Χαμογέλα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η κόρη του Αντώνη Κανάκη είναι και πάλι στο τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα

Η ανακοίνωση από τους Ράδιο Αρβύλα

Share