Χαμός στον ALPHA με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μάνεση - Τι συνέβη;

Τι έδειξε η τηλεθέαση της εκπομπής του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μάνεση στον ALPHA. Υπάρχουν φήμες για έξοδό του από τον σταθμό και το Youweekly.gr... ρώτησε, έμαθε κι έχει ήδη την απάντηση..

Οι πρώτες πληροφορίες μας τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κάνουν λόγο για παραμονή του παρουσιαστή στο κανάλι για ακόμη μια χρονιά. Μπορεί το συμβόλαιό του να βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο, αλλά έχει περιθώριο +1, κάτι που οι ιθύνοντες επιθυμούν, όπως και ο ίδιος. Άλλωστε, συμφωνία με την αντίρρηση ενός δεν γίνεται, πρέπει να πουν και οι δυο πλευρές το ναι...

Ωστόσο, η ιστορία στα τηλεοπτικά συμβόλαια και τις συμφωνίες έχει δείξει πως... κράτα και μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Πως τα πάει ο Μάνεσης σε τηλεθέαση στον ALPHA

Πάντως πολύ καλά κάνει ο ALPHA και κρατάει στο δυναμικό του τον Νίκο Μάνεση, αφού χαρίζει στο κανάλι πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε δυναμικό κοινό, ειδικά μετά το ξέσπασμα που είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα χθες 5/2 η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, σημείωσε το απίστευτο 26,2% ενώ σε τέταρτα έφτασε 12,6 - 19,0 - 24,3 - 23,1 - 24,5 - 26,7 - 31,6 - 31,6 - 32,5 - 29,8 - 31,1 - 27,3 - 25,9

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι Δεκατιανοί 10,7
  • MEGA: Χαμογέλα και πάλι 9,5
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 26,2
  • Open: Open Weekend 6,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.