Τέλος το Asia Express - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Όλη η αλήθεια για τον μεγάλο τελικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέλος το Asia Express - Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο

Το Asia Express είναι ένα από τα καινούρια ριάλιτι επιβίωσης που ήρθαν φέτος στην Ελλάδα και στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Εννέα ζευγάρια ξεκίνησαν για την Ασία, χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς τους περιμένει, με μοναδικό τους στόχο την νίκη.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αποτελείται από πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες σε κάθε επεισόδιο, οι οποίες δοκιμάζουν τον χαρακτήρα των παικτών και τις αντοχές τους. Όλοι τους κλήθηκαν να μείνουν μόνοι τους το βράδυ σε σπίτια ξένων ανθρώπων με τους οποίους πολλές φορές δεν μπορούσαν ούτε να συνεννοηθούν, ενώ άλλες φορές κλήθηκαν να δοκιμάσουν μέχρι και έντομα, όπως κατσαρίδες και αράχνες.

Υπήρχε, βέβαια, και το ωραίο κομμάτι σε όλο αυτό. Μερικοί από τους διαγωνιζόμενους δημιούργησαν φιλίες μεταξύ τους και χόρεψαν, αλλά και τραγούδησαν μαζί εντός και εκτός κάμερας. Πλέον έχουν μείνει τέσσερα ζευγάρια, ο Χρήστος Ζώτος & ο Πάυλος Γαλακτερός, ο Fipster & ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Χριστίνα Κολέτσα & η Μαρία, αλλά και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος & ο Γιάννης Αϊβάζης.

Πότε τελειώνει το Asia Express και ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές

Είναι όλοι τους πολλοί κοντά στη νίκη και δύο ζευγάρια ακόμη περισσότερο, καθώς έχουν ήδη περάσει στον τελικό (δείτε εδώ ποιο είναι το πρώτο και ποιο το δεύτερο), όμως απ' ότι φαίνεται ο τελικός είναι πολύ κοντά, επομένως δεν θα αργήσουμε να μάθουμε ποιο άλλο ζευγάρι θα καταφέρει να περάσει τους υπόλοιπους και να φτάσει στην κορυφή.

Πότε θα πραγματοποιηθεί, όμως, ο μεγάλος τελικός; Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η ημερομηνία που έχει οριστεί είναι την Κυριακή 11/12. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, νικητές θα είναι τα δύο κορίτσια που έχουν απομείνει εντελώς μόνες, ανάμεσα σε τόσα αγόρια. Η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis, δηλαδή.

Χριστίνα Κολέτσα Μαρία Μαρούλης