"Πήρα το... γιαούρτι και του το πέταξα στη μούρη! Παίξαμε ξύλο!" - Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται την μοναδική φορά που τσακώθηκε! (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής;

Κάθε του συνέντευξη είναι από μόνη της ένα θέμα...

Ο τραγουδιστής μιλάει πάντα αληθινά και χωρίς να φοβάται τα λόγια του. Τι να φοβηθεί εξάλλου; Τα τόσα χρόνια στις πίστες μιλάνε από μόνα τους και τα λένε όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Χρυσάφι στα πόδια του ηθοποιού! Απελπισμένα τον θέλει ο Acun!

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στην κάμερα του "Αποκαλυπτικά Live" και ήταν χειμαρρώδης! Ο τραγουδιστής αποκάλυψε και την μοναδική φορά που πλακώθηκε στο ξύλο με κάποιον!

Δείτε ακόμη: Πάολα: Σε ρόλο -έκπληξη σε κορυφαίο talent show! Όλο το παρασκήνιο!

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στα όρια του και τσακώθηκε; Ο... πατριός του!

Τι συνέβη όμως με τον πατριό του;

Δείτε ακόμη: Alpha: Γιατί επιμένει να στηρίζει το... κουτσό άλογο; Η κίνηση του καναλιού για να σώσει την Ελένη Τσολάκη!

"Η μαμά μου, μου ζήτησε να τον λέω μπαμπά. Τον μπαμπά μου τον έζησα. Δεν μπορώ να πω άλλον μπαμπά. Στο τέλος τσακώθηκα με τον πατριό μου. Μια μέρα ήμουν άρρωστος και μου έφερε η μαμά μου ένα γιαούρτι. Και ήρθε αυτός και το θεώρησε φαγητό... πολυτελείας! Της είπε "γιαούρτι φέρνεις σε αυτόν και εμάς μας έχεις με την φασολάδα;" και πήγε να χειροδικήσει στην μάνα μου. Έπεσα πάνω του, παίξαμε ξύλο, πήρα το γιαούρτι και του το πέταξα! Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που τσακώθηκα!" αποκάλυψε ο Γιάννης Φλωρινιώτης!

Δείτε το βίντεο: