Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Άγριο ξύλο για τον Ορφέα μέσα στη φυλακή!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Άγριο ξύλο για τον Ορφέα μέσα στη φυλακή!

Ο Ορφέας, αμετανόητος, συνεχίζει να θέλει να εκδικηθεί την Ελένη, ακόμα και μέσα στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα μένει κοντά του για δικό της όφελος, ενώ με τη συμπεριφορά του εξοργίζει τους πάντες, ακόμα και τους συγκρατούμενούς του που δεν διστάζουν να τον χτυπήσουν βάναυσα! Όλες οι εξελίξεις για το Τατουάζ, είναι εδώ!


Ο Ορφέας είναι σαν αγρίμι μέσα στο κλουβί. Η μόνη που είναι σε επαφή μαζί του είναι η Χριστίνα, η οποία προσπαθεί να τον πείσει με επιχειρήματα να της επιτρέψει να γράψει τη βιογραφία του... Διαβάστε παρακάτω...

Η συμπεριφορά του πίσω από τα κάγκελα είναι το ίδιο εριστική, κάτι που ενοχλεί τους συγκρατούμενούς του, με αποτέλεσμα ο Ορφέας να πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Κάποιοι στη φυλακή δεν ανέχονται τη συμπεριφορά του και τον χτυπάνε πολύ άσχημα. Τα νέα ότι ο Ορφέας είναι τραυματισμένος μετά από άγριο ξύλο, μαθαίνονται γρήγορα και οι αντιδράσεις ποικίλλουν. Αλλοι στενοχωριούνται στην οικογένεια Μελά και άλλοι λένε «καλά του έκαναν!».

*Από το TVΣίριαλ και την Μαρία Μεταξητινού!

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα τον επισκέπτεται για μια ακόμα φορά και ο Ορφέας συμφωνεί να τη βοηθήσει να γράψει το βιβλίο της, με τη διαφορά ότι δεν θα το κάνει για «την ψυχή της μάνας του». Ο Ορφέας κάνει σκληρό οικονομικό παζάρι με τη Χριστίνα. Για να της δώσει την ιστορία της ζωής του της ζητάει αρκετά χρήματα και αυτή φαίνεται ότι το σκέφτεται τελικά να του τα δώσει.

Ετσι, ο Ορφέας αρχίζει να αφηγείται τα απομνημονεύματά του σ’ ένα κασετοφωνάκι μέσα από το κελί της φυλακής. Λίγο αργότερα, η Ελένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ορφέα: «Νομίζεις ότι γλίτωσες επειδή είμαι στη φυλακή;», την τρομοκρατεί και εκείνη τρομοκρατείται!

Αμέσως η Ελένη μιλάει με κλάματα στον Αλέξανδρο για τις απειλές του Ορφέα και εκείνος αποφασίζει να πάει να τον βρει στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος την επομένη κανονίζει και επισκέπτεται τον Ορφέα, όπου του τρίζει τα δόντια για τη χρήση του κινητού.

Ωστόσο, τα τηλεφωνήματα από την πλευρά του συνεχίζονται από τη φυλακή και εξοργίζουν την οικογένεια Μελά. Ετσι ο Παύλος αποφασίζει να τον καταγγείλει στον διευθυντή των φυλακών.


O ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ... ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Μπορεί ο Σωκράτης να ήταν αυτός που ξεσκέπασε τον Ορφέα, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως δείχνουν. Ο Σωκράτης δεν παύει να είναι ο γιος του και στις φλέβες του να τρέχει το αίμα του πατέρα του. Το DΝΑ του Ορφέα έχει περάσει στον γιο του και αυτό είναι κάτι που θα διαπιστώσουμε πολύ γρήγορα. Ισως ο λόγος που ήθελε ο Ορφέας να τον σκοτώσει να ήταν κι αυτός, για να μην εκδηλώσει αυτή τη δολοφονική μανία που είχε και ο ίδιος. Καλύτερα νεκρός παρά δολοφόνος... Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα και δολοφονίες. Σε μια σκηνή στο μαγαζί όπου εργάζεται ο Σωκράτης, θα έχει μια παράξενη συμπεριφορά.

Ενα βίαιο ξέσπασμα που απέχει πολύ από τον χαρακτήρα που έχει δείξει μέχρι στιγμής. Αμέσως μετά ο Νικόλας μαθαίνει κάτι για τον Σωκράτη που τον παραξενεύει πάρα πολύ και τον βάζει σε σκέψεις. Σε άσχημες σκέψεις... Και πριν προλάβει να βγάλει κάποιο συμπέρασμα, ένας ακόμη φόνος με τη μέθοδο του στραγγαλισμού έρχεται να βάλει τον Σωκράτη στο κάδρο των υπόπτων γι’ αυτόν τον φόνο. Η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτόν έχει αρχίσει... όπως και για την σειρά άλλωστε! Εμείς στο TV 24 σας έχουμε όλες τις εξελίξεις και για το Τατουάζ, αλλά και για το μεγάλο φινάλε στην σειρά του Alpha!

Ο "Ορφέας" του Τατουάζ, Νίκος Πολυδερόπουλος, μιλάει για το τέλος του σήριαλ! (βίντεο)