Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτης 20/3: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Τι ταινίες θα δούμε σήμερα; Αναλυτικά οι υποθέσεις!

Πρόγραμμα τηλεόρασης Τετάρτης 20/3: Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι ταινίες που θα δούμε σήμερα

Alpha - Ένας απένταρος λεφτάς (15.00)

Κωμωδία 1967| Διάρκεια: 73'
Ελληνική ταινία του Χρήστου Κυριακόπουλου, με τους Γιάννη Γκιωνάκη, Ελένη Ανουσάκη, Αλέκο Τζαννετάκο.

Με σκοπό να μαζέψει χρήματα για το γάμο του, ένας λογιστής βρίσκει δεύτερη δουλειά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου δέχεται να ανταλλάξει όνομα και ζωή με έναν πλούσιο ομογενή, ο οποίος θέλει να δοκιμάσει αν μια γυναίκα τον θέλει για τα λεφτά του.

EΡΤ 2 - Θύελλα σε παιδική καρδιά (16.00)

Δραματική 1965 | Διάρκεια: 73'
Ελληνική ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη, με τους Άντζελα Ζήλια, Ερρίκο Μπριόλα, Βασίλη Καΐλα.

Ο Σπύρος εγκαταλείπει την αγαπημένη του χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος. Η κοπέλα παντρεύεται ξανά ενώ το αγόρι που φέρνει στη ζωή βασανίζεται από τον πατριό του. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Σπύρος επιστρέφει από την ξενιτιά αναζητώντας τα ίχνη του γιου του, που το έχει σκάσει από το σπίτι.


Star - Focus (23.00)

FOCUS Κομεντί Έγχρωμη Διάρκεια: 105'

Παραγωγή: ΗΠΑ - Αργεντινή Σκηνοθεσία: Γκλεν Φικάρα, Τζον Ρέκουα


Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ροντρίγκο Σαντόρο, Μπι Ντι Γουόνγκ
Ο Νίκι Σπέρτζον είναι ένας έμπειρος απατεώνας, ο οποίος εκπαιδεύει τη νεαρή ερασιτέχνη απατεώνισσα, Τζες, και της μαθαίνει τα κόλπα του «παιχνιδιού». Όλα όμως περιπλέκονται, όταν θα μπει το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση τους, κάτι που θα οδηγήσει τελικά στη διακοπή της. Τρία χρόνια αργότερα, η ελκυστική και πλέον καταξιωμένη femme fatale Τζες εμφανίζεται στο Μπουένος Αϊρες, αλλά αυτή τη φορά ως ανταγωνίστρια του Νίκι στην ίδια απάτη, που έχει στόχο έναν δισεκατομμυριούχο που οργανώνει αγώνες αυτοκινήτων.

Open - Επιστροφή στο Cold mountain (02.00)

Περιπέτεια 2003 | Έγχρ. | Διάρκεια: 155'


Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντονι Μιγκέλα με τους: Τζουντ Λο, Νικόλ Κίντμαν, Ρενέ Ζελβέγκερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ναταλί Πόρτμαν

Ο Ίνμαν, στρατιώτης των Νοτίων την περίοδο του Αμερικανικού Εμφύλιου, λιποτακτεί από το πεδίο της μάχης, για να γυρίσει μια ώρα νωρίτερα κοντά στην αγαπημένη του Έιντα. Η περιπλάνησή του μέχρι το μακρινό Cold Mountain συγκροτεί μια αληθινή "Οδύσσεια". Στο μεταξύ η Έιντα, με τη βοήθεια μιας αγρότισσας, προσπαθεί να επιβιώσει στο κτήμα της. Επικό γουέστερν. Όσκαρ β' ρόλου στη Ρενέ Ζελβέγκερ.