Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 4/4: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλες οι εξελίξεις για τις σειρές της τηλεόρασης!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 4/4: Όλες οι σειρές που θα δούμε σήμερα!

Όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές από το Υοuweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά τις εξελίξεις στις σειρές, από το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου. Διαβάστε παρακάτω...

Όλες οι εξελίξεις για όλες τις σειρές

Star 17:30 - Elif: Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα!

Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όταν η Αρζού του λέει πως δεν θα φύγει αν δεν πάρει την Τουγτέ μαζί της ο Κενάν της απαντάει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ. Η Αρζού του λέει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πολεμά. Η Τουγτσέ ακούει τη φωνή της Αρζού και βγαίνει από το δωμάτιό της. Η Αλιγιέ της λέει πως κάνει λάθος, δεν είναι η φωνή της μητέρας της, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Όταν όμως και η Σεχέρ της λέει πως δεν έχει δει την Αρζού, η Τουγτσέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στο δωμάτιό της. Πρέπει να ξεκουράζεται ώστε να γίνει καλά αλλά η μικρή νιώθει μοναξιά. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως δεν πρέπει να χαίρεται γιατί σύντομα θα επιστρέψει. Η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά εκείνος φεύγει και πηγαίνει στον δικηγόρο του για να συζητήσουν για το διαζύγιό του. Ο δικηγόρος του εξηγεί πως τα πράγματα για εκείνον θα είναι δύσκολα σχετικά με την Τουγτσέ αν εμφανιστεί ο βιολογικός της πατέρας.

Ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει να πουλήσει σάντουιτς μαζί με την Ελίφ αλλά η Νουρτέν τον εμποδίζει γιατί δεν θέλει να πάει μαζί του η Ελίφ, λέγοντας του πως το κορίτσι θα κρυώσει και θα αρρωστήσει. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει λεφτά. Η Αρζού της λέει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην της τηλεφωνήσει ξανά γιατί δεν θα της δώσει τίποτα. Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα και στη συνέχεια απενεργοποιεί το τηλέφωνο της. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει τα κοσμήματα της Γκόντζα για να πληρώσει τη Νουρτέν αλλά η Γκόντζα την ανακαλύπτει. Η Αρζού αντιλαμβάνεται την επιρροή της Γκόντζα στον πατέρα της, θυμώνει και ξεσπάει ανάμεσα τους καυγάς. Ο Ερκούτ μπαίνει ανάμεσά τους για να τις χωρίσει. Η Αρζού θεωρεί πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Όταν του λέει πως είναι εκείνος υπεύθυνος για ότι περνάει, ο Νετζντέτ της απαντάει πως πληρώνει απλά το τίμημα των πράξεων της και τη διώχνει. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και ζητάει να συναντηθούν. Ο Βεϊσέλ ενημερώνει τον Μουράτ για το ραντεβού του με την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και πως χρειάζεται κάποιο στοιχείο για να τον εκδικηθεί γιατί θέλει να τον δει στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Αρζού την ηχογράφηση που έχει και της λέει πως ο Νετζντέτ είναι βέβαιο πως θα πάει φυλακή για αυτό τη συμβουλεύει να ηρεμήσει…

ΑΝΤ1 18:30 - Γυναίκα χωρίς όνομα: H Ρία κάτω από την πίεση των παιδιών, έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη!

Η Λίλιαν αρνείται να ακούσει τις εξηγήσεις της Μαρίνας. Θεωρεί ότι ο Κωστής την πλησίασε με δόλο για να της πάρει την Ελπίδα και ότι η Μαρίνα εγκατέλειψε τη μικρή και τώρα θέλει να το παίξει μάνα. Η Έλλη ανακοινώνει πως θα κάνει προπονήσεις με τον Άρη προκειμένου να πάρει μέρος σε τουρνουά ιππασίας και να τον κάνει να αλλάξει γνώμη γι αυτήν.

Η Κάτια καταλαβαίνει πως αυτός ο άντρας ενδιαφέρει την Έλλη. Ο Δημήτρης κάνει παράπονα στον διευθυντή του ιππικού για την συμπεριφορά του Άρη απέναντι στην Έλλη και απαιτεί την απόλυσή του. Η Ρία κάτω από την πίεση των παιδιών, έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη… Ο Άρης τσακώνεται με την Έλλη καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη που τον έδιωξαν από τον Όμιλο. Η Ρένα καταλαβαίνει πως η Μάρθα έχει αισθήματα για τον Φώτη κι εκείνη αναγκάζεται να το παραδεχτεί. Ο Αντρέας πάει να βρει την Λίλιαν και βρίσκει το σπίτι κλειστό. Πανικοβάλλεται, πιστεύοντας πως η Λίλιαν έφυγε μαζί με την Ελπίδα.

Αlpha 20:00 - Έλα στη θέση μου: Ο Λεωνίδας διαβάζει το γράμμα του Μίμη και του επιτίθεται!

Η Φαίη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με τους μπράβους του Αντρέα να φωτογραφίζουν τον Βλάση που δεν έχει καμιά διάθεση να τη βοηθήσει να ξεμπλέξει, καθώς ελπίζει να κερδίσει το στοίχημα με τον Αντρέα. Ο Λεωνίδας διαβάζει το γράμμα του Μίμη και του επιτίθεται, ενώ η Φλωρέτα μαθαίνει άσχημα νέα από την Κρήτη. Παρόλα αυτά αποφασίζει να πει την αλήθεια για το μωρό της Βασιλίνας στην Ρενάτα κάτι που την κάνει να στραφεί εναντίον της. Ο Αχιλλέας έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους του και αποφασίζει να απομακρυνθεί από όλους. Τι θα γίνει όταν η Μίκα βρει κατά λάθος το γράμμα του Μίμη και όταν η Ρενάτα καταλάβει πως ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να φύγει για πάντα;

ΑΝΤ1 20:45 - Η Επιστροφή: Η Μαργαρίτα σοκάρεται όταν μαθαίνει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ηρώς!

Η ανακάλυψη του Πέτρου για τον σερβιτόρο που έβαλε το δηλητηριασμένο ζαχαρωτό στην τούρτα της Έλενας αλλά και η σύνδεση του με τον Ζερβό, πέφτει σαν κεραυνός στην οικογένεια Κορωναίου. Παράλληλα η Μαργαρίτα σοκάρεται όταν μαθαίνει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Ηρώς, ενώ ο Παύλος πείθει τον Χάρη να παρακολουθήσουν το κρησφύγετο της Βίκυς.

Ο Στέφανος προτείνει στον Ορέστη ένα παράτολμο σχέδιο για να περάσει η Ντέλκουμ στα χέρια τους, ενώ η Αθηνά αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα σύννεφα στην σχέση του Πέτρου και της Έλενας και ρίχνει τα ερωτικά της δίχτυα στον Πέτρο. Την ίδια ώρα ο Γιάνναρης ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό στο σπίτι του Ζερβού που τον φέρνει στη πρώτη θέση της λίστας των ενόχων…

Alpha 21:00 - Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Ιδού η απορία...

Η κόρη της Καίτης, η Νάνσυ (Μαρία Πετεβή), έρχεται για λίγες μέρες για να βοηθήσει τη μαμά της με το μαγαζί. Ο Ηλίας δεν την αντέχει επειδή τον ειρωνεύεται συνεχώς. Ωστόσο, μόλις καταλαβαίνει τον αληθινό λόγο που η Νάνσυ έφυγε από το σπίτι της, θα αναλάβει να τη βοηθήσει.

Ο Αγγελος, με τη σειρά του, εμπνευσμένος από τη Βέλη -και επειδή βαριέται όσο εκείνη διαβάζει- αποφασίζει να εκπληρώσει ένα όνειρό του και να ανοίξει… το «Μπύραγκραμ»!

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην Αθήνα, στην Κρήτη τρέχουν και δεν φτάνουν. Η χήνα του Μηνά και της Βούλας καταπίνει ένα πλαστικό σκουπίδι και ο Μηνάς παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Εν τω μεταξύ, μέσω της Βούλας, μια νοσοκόμα-φάντασμα κάνει την εμφάνισή (εξαφάνιση) της…

Στη συμπρωτεύουσα πάλι, η πρόταση να αναλάβει η Ξένια το ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα εκκρεμεί και πρέπει να αποφασίσει αν θα αφήσει ή όχι τη Θεσσαλονίκη. Η διαμάχη με τον Μπάμπη είναι έντονη και η Ξένια παίρνει μια απόφαση που θα τον ξαφνιάσει.

ΑΝΤ1 21:45 - Μην ψαρώνεις: Στέλλα - Σάντυ... ισχύς εν τη ενώσει!

Η Νενέλα προσπαθεί να επαναφέρει τη μνήμη του Διονύση θυμίζοντάς του τη χλιδάτη ζωή που έκαναν στην Εκάλη. Ο Διονύσης αδυνατεί να πιστέψει ότι ήταν απατεώνας κι ότι εκείνος οδήγησε την οικογένειά του σε αυτή την κατάσταση. Σχεδόν τα βάζει με τον εαυτό του για το κακό που τους προξένησε και τους ζητάει να συγχωρέσουν αυτό το τεράστιο λάθος του. Η οικογένειά του φαίνεται δύσπιστη απέναντι στη στάση του και κυρίως η Σάντυ, ο μέχρι πρότινος άνθρωπός του. Ο Κωνσταντίνος βλέπει ξαφνικά στο κινητό της Τάνιας το μήνυμα του Λεωνίδα και την αιφνιδιάζει.

Αυτή η συζήτηση μεταξύ τους δεν οδηγεί τελικά πουθενά. Και μέσα σε όλα, τα ενοίκια για τους πάγκους στην αγορά αυξάνονται επικίνδυνα και οι ιχθυοπώλες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μανώλης αποβαίνουν άκαρπες και βυθίζεται σε στενοχώρια που στέκεται ανήμπορος να βοηθήσει τους ίδιους του τους συναδέλφους. Την ίδια στιγμή, η Σάντυ με τη Στέλλα θα συμμαχήσουν για πρώτη και σίγουρα τελευταία φορά και θα αναλάβουν δράση. Κανονίζουν από εδώ και στο εξής να κάνουν εκείνες τις νέες διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της αγοράς. Καμία από τις δύο όμως δεν ξέρει τι τις περιμένει καθώς οι συζητήσεις που θα κάνουν θα τις οδηγήσουν σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια με απρόβλεπτες καταστάσεις!

Alpha 21:50 - Τατουάζ: Ο Ορφέας βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι που του παραχωρεί ο Αντώνης!

Ο Ορφέας βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι που του παραχωρεί ο Αντώνης κι από εκεί αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδιά του. Η Μίνα ειδοποιεί τον Σέκερη για την απόδραση του Ορφέα και το ανθρωποκυνηγητό με επικεφαλής την Τατιάνα ξεκινά. Ο Παύλος προσπαθεί να μάθει μέσω Άννας τι έχει μεσολαβήσει και χωρίζουν με τον Αλέξανδρο, αλλά εκείνη δεν του δίνει καμία εξήγηση. Το ίδιο κάνει και ο Αλέξανδρος που αρνείται να δώσει εξηγήσεις στον Θεοχάρη και τη Βέρα. Σε ρυθμούς διαζυγίου κινείται όμως και η Μάρθα, ενώ η Αφροδίτη με την Ελένη την πιέζουν να κάνει κάτι για να σώσει τον γάμο της με τον Παύλο. Η Άννα προσπαθεί απελπισμένα να πείσει τον Αλέξανδρο να την ακούσει, αλλά εκείνος κρατά αποστάσεις. Η Λήδα κάνει νέους φίλους στον παιδικό σταθμό, βάζοντας την Όλγα και τον Στέφανο σε νέες περιπέτειες. Η είδηση ότι ο Ορφέας το ’σκάσε από το ψυχιατρείο σπέρνει τον πανικό στην οικογένεια Μελά… Ο Ορφέας έρχεται σε επαφή με ένα πρόσωπο κλειδί...

Η απόδραση του Ορφέα οδηγεί την Ελένη στα όρια της νευρικής κρίσης, καθώς τρέμει για τη ζωή της. Ο Αλέξανδρος ανησυχεί και για την Άννα και της προτείνει να μείνει μαζί της σε φιλικό επίπεδο, για να νιώθει ασφάλεια. Η Άννα δεν αντέχει τον οίκτο του, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει στο σπίτι του Σέκερη που ζει μαζί με τη μητέρα της. Η Αμαλία και η Αθηνά την παρηγορούν και προσπαθούν να την πείσουν να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης. Η Χριστίνα, ακολουθώντας τις εντολές του Ορφέα, πάει στο σπίτι του στη Δραπετσώνα κι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Θεοχάρης λύνει τη συνεργασία του με τη Μαργκώ κι ετοιμάζει την επιστροφή του στην πατρίδα. Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος μόλις συνειδητοποιεί πως κάποιος τον έκλεψε κι ορκίζεται εκδίκηση. Ο Νικόλας φτάνει στο Λονδίνο με σκοπό να παρευρεθεί στο ύποπτο ραντεβού, αλλά το πρόσωπο που θα συναντήσει εκεί, θα τον αφήσει άφωνο.

Ποια αγαπημένη σειρά επιστρέφει; Διαβάστε εδώ:

Βόμβα στα τηλεοπτικά! Επιστρέφει η πιο αγαπημένη σειρά όλων των εποχών!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτης 4/4! Όλες οι εκπομπές, οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε σήμερα!

Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια, δημοσιεύονται καθημερινά εδώ στο Youweekly.gr!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου.