«Παλαβά» νούμερα του Νίκου Μουτσινά στο OPEN!

Ξεκίνησε τις βόμβες ο Νίκος...

«Παλαβά» νούμερα του Νίκου Μουτσινά στο OPEN!

Είναι αλήθεια ότι όταν στο κανάλι του OPEN παίρνουν τα νούμερα καθημερινά μόλις βλέπουν την τηλεθέαση που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς σταυροκοπιούνται οι άνθρωποι.

Δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι ένας παρουσιαστής παίζει μπάλα μόνος του και ανεβάζει το μέσο όρο του καναλιού μόνο με την εκπομπή του. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποδειχθεί για το κανάλι του OPEN προφανώς λίρα 100. Κάτι που δεν περίμενε κανένας. Κανένας δεν περίμενε ο Νίκος Μουτσινάς να κάνει τέτοια επιτυχία στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ούτε οι πιο αισιόδοξοι. Εχθές λοιπόν η εκπομπή «Για την παρέα» με το Νίκο Μουτσινά έκανε το πραγματικά συγκλονιστικό νούμερο 17,6 σε ένα κανάλι που είχε μέσο όρο 7,0.

Για πολύ λίγο έχασε την πρώτη θέση ο Νίκος Μουτσινάς από την φίλη του την Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ η οποία κάνει 17,9 σε ένα κανάλι όμως του ΑΝΤ1 που έχει διπλάσια νούμερα, τουλάχιστον από το OPEN!

OPEN: Μεγάλη απογοήτευση για παρουσιαστές που χρυσοπληρώνει ο Σαββίδης!

Είναι αλήθεια ότι στο κανάλι του OPEN υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για παρουσιαστές που όχι μόνο πιστεύουν πολύ στο κανάλι αλλά τους πλήρωσαν και εξαιρετικά καλά.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός, διότι στο συγκεκριμένο δίδυμο των παρουσιαστών έχει στηριχθεί όλη η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του OPEN.

Το γεγονός ότι το δίδυμο δεν πάει καλά ρίχνει και τα επόμενα προγράμματα και όντως στο κανάλι υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χασαπόπουλο και Γιώργο Σαραντάκο και την εκπομπή τους Ώρα Ελλαδος 7.00.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης  Χασαπόπουλος και Γιώργος Σαραντάκος

Μιλάμε για δύο εξαιρετικά παιδιά της μάχιμης δημοσιογραφίας που είχαμε διαπρέψει στην τηλεόραση του Mega. Για αγνώστους λόγους στην τηλεόραση του OPEN δεν καταφέρνουν να φέρουνε νούμερα, αν και η εκπομπή που είναι ακριβώς πριν από αυτά τα παιδιά, τους δίνει πάρα πολύ καλά νούμερα αφετηρίας δηλαδή lead in. Εχθές η εκπομπή έκανε αρνητικό ρεκόρ στο δυναμικό κοινό με μόλις 5,0.

Αυτό βεβαίως έχει ως αποτέλεσμα να πέφτει και η Κατερίνα Καινούργιου που κάνει πολύ αξιόλογη προσπάθεια με την εκπομπή της «Ευτυχείτε».


Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν λογικό είναι να ζητάει εξηγήσεις τι συμβαίνει και πως θα διορθωθεί η κατάσταση. Το περιθώριο χρόνου που έχει δώσει ο Ρώσος μεγιστάνας προφανώς έχει προ πολλού περάσει και ίσως το επόμενο διάστημα να έχουμε και σημαντικές εξελίξεις. Αυτός φυσικά που δεν κινδυνεύει από το κανάλι, είναι ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν σταματάει να τρελαίνει τον Ιβάν!