Η επιστροφή: Ραγδαίες οι εξελίξεις της σειράς! Οι αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια!

Πρωταγωνίστρια κάνει spoiler!

Η επιστροφή: Ραγδαίες οι εξελίξεις της σειράς! Οι αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η επιστροφή στον ΑΝΤ1. Πρωταγωνίστρια έκανε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βιώνει ως Αννα στη δραματική σειρά, το μεγαλύτερο γι’ αυτή τη σεζόν οικογενειακό δράμα και δίνει απαντήσεις για τη σχέση με τη μητέρα της, τον πατέρα της που δεν ζει και όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Η εμπειρία της από τη φυλακή ποια θα είναι; Πώς θα καταφέρει να ξεμπλέξει από εκεί;
«Ενα από τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν σε έναν άνθρωπο είναι να μπει στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει και παράλληλα να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. Η εμπειρία της θα είναι πολύ χειρότερη από αυτό που φανταζόταν. Με τη βοήθεια της Βίκυς και του Χρήστου θα καταφέρει να αποφυλακιστεί και να ορθοποδήσει».

Η μητέρα της και ο Χρήστος στέκονται δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια...
«Μόνο με τη βοήθειά τους θα καταφέρει να αποφυλακιστεί και να ορθοποδήσει, γιατί κανένας από τους δύο δεν πίστεψε ποτέ ότι είναι ένοχη για κάτι».

Η αγάπη τους φαίνεται να είναι άνευ όρων.
«Τη στηρίζουν και την αγαπάνε πολύ και αυτό, όσο και αν η ίδια δεν θέλει να το παραδεχτεί, στην πραγματικότητα το θέλει. Και ειδικά σε μια τόσο ξεχωριστή κατάσταση».

Γιατί όμως ενώ η Αννα βλέπει τη βοήθεια του Χρήστου, τον διώχνει και συχνά αμφιβάλλει για την αγάπη του;
«Γιατί, όπως θα του εξομολογηθεί και στη συνέχεια, δεν τον ήθελε δίπλα της σε όλο αυτό που περνούσε με τον πατέρα της αλλά και λόγω της αντιμετώπισης που είχαν οι άλλοι απέναντι σε αυτήν και τη μητέρα της. Ουσιαστικά για να τον προστατέψει επειδή και εκείνη τον αγαπά».

Πόσο λείπει στην Αννα ο πατέρας της;
«Οπως λείπει κάθε πατέρας στην κόρη του. Ξέρει τα εγκλήματά του και δεν του έχει συγχωρήσει τίποτα. Η αγάπη όμως δεν παύει να υπάρχει για πάντα».

Τι θα γίνει σε ό,τι αφορά στην Ευγενία;
«Θα βοηθήσει πολύ την Αννα σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία της Βίκυς. Και κάπως έτσι θα λυθούν διάφορα ζητήματα που δεν μπορούσε πριν η Αννα να καταλάβει».

Θα γίνει κάποια προσπάθεια να τα βρει ξανά με τη Δανάη;
«Φυσικά και θα γίνουν προσπάθειες. Η φιλία της Δανάης για την Αννα ήταν πάντα πολύτιμη όπως και για τη Δανάη φυσικά. Θα τα ξαναβρούν οι δύο φίλες».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Φωτεινή Τσακίρη μού τόνισε πως θα στηρίξει την κόρη της με νύχια και με δόντια... Τελικά εκείνη θα τη σώσει;
«Ναι, η Βίκυ θα τη στηρίξει πάρα πολύ, όπως φυσικά κάνει μια μάνα για το παιδί της. Η Βίκυ παλεύει πραγματικά για να αποδείξει την αθωότητά μου και στο τέλος θα είναι εκείνη που θα τα καταφέρει. Μαζί με τον Χρήστο φυσικά».

Αξίζει όλη αυτή η εξέλιξη στην Αννα;
«Οχι, δεν της άξιζε, ήταν πολύ άδικο. Παρ’ όλα αυτά, με τη συμπροφορά που έχει καταλαβαίνω γιατί θεωρείται ένοχη και γιατί στοχοποιείται».

Πόσο πιο σίγουρη νιώθεις απέναντι από την κάμερα σε σχέση με την αρχή της σεζόν;
«Νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά. Γενικά είμαι πιο άνετη απ’ ό,τι στην αρχή. Αυτό όμως οφείλεται και στις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. Ολοι πλέον νιώθουμε πολύ πιο ζεστά και οικεία! Είναι όλοι υπέροχοι».

Τι σημαίνει τελικά για σένα «Η επιστροφή»; «Απίστευτες στιγμές και καταπληκτικούς ανθρώπους».

Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μου είχε πει πως όλα τα νέα παιδιά της σειράς σίγουρα θα μας απασχολήσουν και την επόμενη σεζόν. Εσύ πώς θα κινηθείς;
«Βρίσκομαι σε συζητήσεις αυτή την περίοδο. Το σίγουρο είναι πως θέλω να δουλέψω και στο θέατρο».

Υπάρχει αρνητική πλευρά της δημοσιότητας που λαμβάνεις;
«Υπάρχει, αλλά δεν δίνω σημασία, όπως και στη δημοσιότητα γενικότερα. Πιστεύω πως κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να στεκόμαστε σε άλλα πράγματα».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιστροφή: Αποκλειστικό! Εγκυμοσύνη, ψυχιατρείο και προδοσία!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Η επιστροφή στον ΑΝΤ1! Εγκυμοσύνη, ψυχιατρείο και προδοσία.... στα νέα 5 επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ο ANT1 αποφάσισε αυτή την εβδομάδα να μην προβάλει τη σειρά «Η επιστροφή», καθώς το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί λόγω των εκλογών, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει!. Το TV24 εξασφάλισε αποκλειστικά τα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!


Η μεγάλη αποκάλυψη

Η Αθηνά αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Παύλο για τη συγγένειά τους! «Είχα μια αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιό της και εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και πως το παιδί το έδωσε σ' εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, αυτοκτόνησε... Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου», του λέει και του δίνει το χαρτί της γέννησης. Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Σοκάρεται ακόμα περισσότερο όταν ανακαλύπτει πως ο ερχομός του στο σπίτι των Κορωναίων δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε ως τώρα, αλλά του Αντώνη, που ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τον Πέτρο και κατ' επέκταση την Ελενα για όσα έκαναν στη Λυδία.

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Η επιστροφή
Παύλος & Πέτρος στα μαχαίρια

Ο Πέτρος μαθαίνει από τον Ζερβό ότι ο θάνατος της πρώην κοπέλας του ήταν αυτοκτονία και η Αθηνά τον θεωρεί υπεύθυνο για αυτήν την τραγωδία. Αργότερα, ο Πέτρος πάει να βρει την Αθηνά και αυτή τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο. Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε και το σοκ θα είναι μεγάλο για τον Πέτρο, που ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι παιδί της Λυδίας. Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα έχουν μια συνάντηση, που θα ανοίξει νέους λογαριασμούς: «Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά! Τώρα τα έμαθα κι εγώ, αλλά...», πάει να πει ο Πέτρος και ο Παύλος τον κόβει: «Αλλά, τι; Θα πεις ότι δεν φταις εσύ που αυτοκτόνησε; Της έδινες δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είστε μαζί και εσύ έκανες όνειρα με την Ελενα! Εσύ φταις που πέθανε, που δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω ποτέ!».


Η Αννα προσεγγίζει τον Γιάνναρη

Η Αννα, έχοντας πλέον βγει από τη φυλακή, αφουγκράζεται το ενδιαφέρον του Γιάνναρη για τη μητέρα της και αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί του. «Βλέπω το ενδιαφέρον σου για τη μητέρα μου και αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια ή κάποιο κόλπο για να μας έχεις από κοντά. Αλλωστε το έκανες ήδη μία φορά», του λέει και ο αστυνόμος της απαντά: «Εχεις δίκιο να το πιστεύεις αυτό, αλλά ειλικρινά έχει όμορφα συναισθήματα για τη Βίκυ. Και εγώ θέλω όσο τίποτα να είμαι δίπλα της». Την ίδια ώρα και η Λίλα εκδηλώνει ευθέως τον έρωτά της στον Χάρη: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου, Χάρη... Σε θέλω πίσω στη ζωή μου», ομολογεί, αλλά μέσα του συνεχίζουν να παλεύουν το σωστό και το λάθος!


Η Δανάη έγκυος

H Δανάη συνεχίζει να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, που τη βάζουν σε σκέψεις, και αποφασίζει να κάνει εξετάσεις, ενώ η σχέση της Αθηνάς και του Στέφανου κλονίζεται. H Δανάη θα ανακαλύψει ξαφνικά μια αλήθεια που θα τη σοκάρει. «Είστε έγκυος», της ανακοινώνει η γιατρός που την εξετάζει και η κοπέλα δεν μπορεί να το πιστέψει! Τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα και σπεύδει στον Παύλο να του ανακοινώσει τα ευχάριστα. Ομως την προλαβαίνει εκείνος και της κάνει αποκαλύψεις. «Εμαθα ότι η μητέρα μου αυτοκτόνησε...», την πληροφορεί και η Δανάη τον ρωτάει πού τα έμαθε όλα αυτά. Εκείνος συνεχίζει: «Από την Αθηνά! Ηταν αδελφή της μητέρας μου... Και ξέρεις ποιος ευθύνεται για την αυτοκτονία της μητέρας μου; Ο Πέτρος!». Ο Παύλος, επηρεασμένος από την άποψη της Αθηνάς, την υποστηρίζει και έρχεται σε σύγκρουση με τη Δανάη, με αποτέλεσμα εκείνη να μην του ανακοινώσει το ευχάριστο νέο για την εγκυμοσύνη της.


Η Βίκυ στο ψυχιατρείο

Η Βίκυ και η Αννα αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή στο σπίτι τους και να αρχίσουν με αυτόν τον τρόπο την καινούρια τους ζωή. Ετσι, το ίδιο βράδυ υποδέχονται τους Κορωναίους, έτοιμες να κάνουν ειρήνη μαζί τους, όμως, ο Λευτέρης έχει άλλη άποψη... Αφού «εισβάλλει» και πάλι στο μυαλό της Βίκυς, τη βγάζει εκτός εαυτού και μπροστά σε όλους εκείνη ξεσπά: «Ασε με! Φύγε πια», φωνάζει και κοιτάζει στο κενό. Ολοι τρομοκρατούνται που τη βλέπουν σε αυτή την κατάσταση να μιλά στον εαυτό της! Ο δρόμος για το ψυχιατρείο μόλις άνοιξε...