Alpha tv: Η ανακοίνωση για αγαπημένη σειρά! Έσκασε τώρα!

Τι συνέβη;

Alpha tv: Η ανακοίνωση για αγαπημένη σειρά! Έσκασε τώρα!

Ανακοίνωση για αγαπημένη σειρά του Alpha tv έκανε ηθοποιός.

Τι συνέβη; Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Τσεκούρας πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» παραχώρησε συνέντευξη στο “Page 2” και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Alpha tv Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Η «Μουρμούρα» επρόκειτο να ολοκληρωθεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Πώς αντιδράσατε όταν σας ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι θα σταματήσετε;

Σπύρος: «Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε, γιατί ήταν μια δουλειά που αγαπήσαμε πάρα πολύ. Και αν αυτό το λέω εγώ που ήμουν έναν χρόνο εκεί, φαντάσου πώς αντέδρασαν όλοι οι υπόλοιποι που δούλευαν πέντε χρόνια μαζί. Όταν είσαι για ένα τόσο μεγάλο διάστημα καθημερινά μαζί με τον άλλο, δημιουργούνται οικογενειακοί δεσμοί, γιατί οι ζωές σας αλλάζουν παράλληλα. Τον προηγούμενο χρόνο έγινε μπαμπάς ένας τεχνικός, εγώ και τώρα με το καλό η Κλέλια Ρένεση. Είμαστε μία οικογένεια που μεγαλώνει και αυξάνεται.»

Άννα: «Κι εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι μου έδωσαν ένα υπέροχο γλυκό και πριν προλάβω να γευτώ μου το πήραν πίσω. Αλλά ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ, γιατί πολύ σύντομα μας είπαν ότι τελικά θα συνεχίσουμε.»

Η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Σπύρος: Ναι. Έτσι ξέρουμε… Θα συνεχίσουμε για έβδομη χρονιά.

Άννα: Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η διάθεση όλων είναι να συνεχιστεί.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά του AlphaTV!

Νέο πρόσωπο αναμένεται να μπει στη σειρά του AlphaTV «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα»!

Η αποκάλυψη ήρθε από το instagram!

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Τζούλι Τσόλκα πρόκειναι να μπει στη σειρά, κάτι που έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram!

«Ανυπομονώ να αρχίσω την μουρμούρα μαζί τους!!! Ελένη Κοκκίδου & Αντώνης Αντωνίου», έγραψε η ηθοποιός!

Δείτε την ανάρτηση

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά του AlphaTV!Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά του AlphaTV!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει ποιος θα πάρει την θέση της Κλέλιας Ρένεση!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε τι θα γίνει με την εγκυμονούσα Κλέλια Ρένεση στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha tv!

Ο ίδιος τόνισε πως όταν η Κλέλια Ρένεση φύγει για να γεννήσει, θα αντικατασταθεί με guest αλλά και ότι η σειρά συνεχίζει και του χρόνου!

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Θα υπάρχει και έβδομη σεζόν στη Μουρμούρα. Νομίζω πως ναι. Με τα νούμερα που έχουμε και το επίπεδο παραγωγής, νομίζω πως ναι. Και επειδή τώρα έχει μπει και η Κλέλια πρέπει αυτή η σχέση να δούμε που θα φτάσει. Σίγουρα θα λείψει για κάποια επεισόδια η Κλέλια, αλλά θα έχουμε guest τότε. Ήδη έχουμε προλάβει και έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια, οπότε θα είναι λίγα αυτά που θα δούμε χωρίς την Κλέλια. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα λείψει, αλλά είμαστε εκεί και την περιμένουμε. Όταν είναι να έρθει θα έρθει»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από τους Έλληνες τηλεθεατές

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι μια ελληνοκυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2018. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas De Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και προβάλλεται από τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Από το 2013-2016, στην Κύπρο η σειρά προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους.

Τη συγγραφική ομάδα των επεισοδίων αποτελούν διάφοροι σεναριογράφοι σε κάθε κύκλο, ανάμεσά τους οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωστής Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Φώφη Κώττη, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Φωτεινή Αθερίδου, Θέμης Γκύρτης, Σάρα Γανωτή, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Αριστοτέλους και άλλοι, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος για την Ελλάδα και οι Στάμος Τσάμης, Θοδωρής Νικολαΐδης και Ναστάζια Χριστοδούλου για την Κύπρο.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού «Η γυναίκα μου η Μουρμούρα» από το συγκρότημα Imam Baildi. Η αυθεντική ενορχήστρωση ανήκει στον Βασίλη Τσιτσάνη και το ερμήνευσε πρώτος ο Μανώλης Αγγελόπουλος το 1966.