ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για κορυφαία παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

ΑΝΤ1: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για κορυφαία παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Έσκασε μόλις η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ΑΝΤ1 για κορυφαία παρουσιάστρια! Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη....

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά,οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«O ANT1 και η Ζέτα Μακρυπούλια ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Καταγράφοντας σταθερά πρωτιές και τη φετινή σεζόν με 19,6% μέσο όρο τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά με το ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk», η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και συνεχίζουν από κοινού την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους».

Ζέτα Μακρυπούλια: Η μια και μοναδική φωτογραφία με το μωρό αγκαλιά!

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας η μία και μοναδική φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με το μωρό αγκαλιά!

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Αγκαλιά με ένα μωράκι φωτογραφήθηκε η παρουσιάστρια του ANT1 στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο που έχουμε δει στο Instagram της!

Η Ζέτα πέρασε όλη την ημέρα με την ανηψιά της που είναι και η μεγάλη της αδυναμία! Η μικρούλα φαίνεται να κοιμάται στην φωτογραφία και η περήφανη θεία ποζάρει όλο καμάρι!

Η Ζέτα ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Σσσσσσσσς.. κοιμήθηκε!! Τα καλύτερα χρόνια πολλά ever!»

Δείτε την ανάρτησή της:

Ζέτα Μακρυπούλια: Η μια και μοναδική φωτογραφία με το μωρό αγκαλιά!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η διαφωνία του ζευγαριού!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βίωσαν ένα περιστατικό που κανείς έως τώρα δεν γνώριζε!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψουν κάτι για την σχέση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας που δεν έχει γραφτεί πουθενά! Θα μιλήσουμε για την άγνωστη εγκυμοσύνη και τον καυγά που τους οδήγησε σε ρήξη!

Όχι, πριν βιαστείτε να σας πω, πως η Ζέτα δεν ήταν ποτέ έγκυος, αν εκεί πήγε το μυαλό σας! Κι αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που οι καυγάδες και η ένταση άρχισαν να υπάρχουν στο σπίτι.

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζητούσε τον τελευταίο καιρό επίμονα από την παρουσιάστρια να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι! Το στεφάνι μπορεί να μην είχε "περαστεί" καθώς κανείς από τους δυο δεν είναι τόσο θετικός στην όλη διαδικασία του γάμου, αλλά η θέληση για την δημιουργία οικογένειας υπήρχε από την πλευρά του τραγουδιστή που στα μάτια της Ζέτας έβλεπε την μητέρα των παιδιών του!

Η παρουσιάστρια όμως, σύμφωνα πάλι με έγκυρες πηγές, ήταν αντίθετη σε όλο αυτό ή μάλλον δεν ήταν έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο! Η Ζέτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, πως πορώνεται με την δουλειά της και πως έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την δημιουργία της οικογένειας.

Μετά από σχέση 9 χρόνων, λοιπόν, ο Μιχάλης της είπε πως ή θα το προχωρήσουν ή θα το παρατήσουν! Ε, η παρουσιάστρια δεν ήθελε και πολύ, μιας και δεν της αρέσει καθόλου να την "κλείνουν" και... να της βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, και μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι!

Ωστόσο, δεν έχουν χωρίσει ακόμα τελειωτικά! Μπορεί να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όμως υπάρχει ακόμα επικοινωνία και μια θετική - κι από τις δυο πλευρές - στάση στο να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο της σχέσης τους!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερωθείτε πρώτοι, προφανώς μόνο από το Youweekly.gr και το Vanda's blog μέσα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ!