S3x and the city: Αυτή είναι η πιο μισητή πρωταγωνίστρια από την τετράδα που άφησε εποχή!

Το στιγμιότυπο που το αποδεικνύει!

S3x and the city: Αυτή είναι η πιο μισητή πρωταγωνίστρια από την τετράδα που άφησε εποχή!

Αυτή είναι η πιο μισητή πρωταγωνίστρια του Sex and the city από την τετράδα που άφησε εποχή και υπάρχει συγκεκριμένο στιγμιότυπο που το αποδεικνύει.

Και ποια γυναίκα στον κόσμο δεν έχει ταυτιστεί με μια από τις τέσσερις ηθοποιούς που έγραψαν ιστορία με τους ρόλους τους στην αγαπημένη ταινία.

Βέβαια, κύριο λόγω είχε η Carrie, αφού όλες οι ταινίες επικεντρώνονται στη ζωή της. Έμενε σε διαμέρισμα στην καρδιά του Manhattan και διέθετε πανάκριβη γκαρνταρόμπα με μία και μόνο εβδομαδιαία στήλη σε περιοδικό, ενώ δεν είχε ιδιαίτερη προσωπική ζωή, μέχρι που γνώρισε τον Big. Οι stars του Sex & the City τότε και τώρα: Πώς ήταν πριν από 20 χρόνια; (PHOTOS)

Μπορεί να ήταν από αρκετούς θαυμαστές η πιο αγαπητή, ήταν όμως και η πιο μη συμπαθή, αφού δεν ήταν και η καλύτερη φίλη. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από τις πρώτες ταινίες το αποδεικνύει.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο «Μr. Big» του Sex and the City- υπήρξε στην πραγματικότητα!

Είναι η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές με αμείωτο ενδιαφέρον για έξι σεζόν!

Ο λόγος για το «Sex and the City» του HBO, η οποιά κέρδισε έναν ξεχωριστό ρόλο στην καρδιά μας- με τους ήρωες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας για πολλές δεκαετίες!

Ποιος άλλωστε δεν θυμάστε τον Mr.Big που ταλαιπωρούσε την Carrie Bradshaw στην θρυλική σειρά; Αυτό όμως, που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό! Ναι, ναι καλά διαβάζεται και μάλιστα η Candace Bushnell, όταν είπε ότι η Carrie Bradshaw δεν έπρεπε να μείνει με τον Mr.Big.

Η συγγραφέας, έπλασε έναν φανταστικό χαρακτήρα- ενώ τα βιώματα της ήταν μέσα σε αυτή την ιστορία που αγαπήσαμε! Η ίδια, γνώρισε τον Ron Galotti- ενώ η ζωή του πρώην εκδότη ήταν πολυτάραχη με τα ξένα μέσα να θέλουν εκείνη να βάζει το τέλος στην σχέση τους! Η Candace Bushnell εκείνη την περίδο έγραφε στην στήλη της εφημερίδας «New York Observer», που μοιραζόταν τις προσωπικές της ιστορίες!