Αστέρια στην Άμμο: Καταιγιστικές οι σημερινές (16/9) εξελίξεις! Η Δέσποινα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το γάμο της Αλεξίας με τον Μάξιμο!

Θα τα καταφέρει;

Αστέρια στην Άμμο: Καταιγιστικές οι σημερινές (16/9) εξελίξεις! Η Δέσποινα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το γάμο της Αλεξίας με τον Μάξιμο!

Καταιγιστικές οι σημερινές (16/9) εξελίξεις στη νέα σειρά του AlphaTv, «Αστέρια στην Άμμο»! Η Δέσποινα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το γάμο της Αλεξίας με τον Μάξιμο!

Η σειρά που ήδη από την χθεσινή της πρεμιέρα καθήλωσε εκατοντάδες τηλεθεατές θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:30!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 3

Ο Μάξιμος τσακώνεται με την Αριάδνη την αρραβωνιαστικιά του Ίωνα. Ίωνας και Ανδρέας ψάχνουν την Αλεξία και την βρίσκουν την στιγμή που τους έχει πραγματικά ανάγκη. Η Δέσποινα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το γάμο της Αλεξίας της με τον Μάξιμο και γι’αυτό προσλαμβάνει τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Λουκάς στην Λεμεσό αποφασίζει να βοηθήσει την Νίκη, να την φροντίσει και την παίρνει σπίτι του, δέχεται όμως απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Η Μαριάννα με τον Αντώνη ετοιμάζονται για την καινούρια σοδειά κουμανταρίας, την καλύτερη της Κύπρου. Ο Νικηφόρος, ο πατέρας του Μάξιμου, επιφανής παράγων του νησιού, γυρίζει σπίτι τραυματισμένος και ο Μάξιμος προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι ο υπεύθυνος γι’ αυτό.

«Αστέρια στην άμμο»: Οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Διέρρευσαν οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Αστέρια στην άμμο» που θα προβληθεί μέσα από τον Alpha tv.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη. Ξετυλίγει την ιστορία τεσσάρων φίλων. Ενός κοριτσιού και τριών αγοριών που τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη αλλά τους χωρίζει η ζωή, καθώς ένοχα μυστικά από το παρελθόν έρχονται να στοιχειώσουν τις ζωές τους.

Εκτός από το trailer της σειράς που κυκλοφόρησε επίσημα πριν από μία εβδομάδα, ένα βίντεο με backstage σκηνές από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από την σειρά «Αστέρια στην άμμο» τον βλέπουμε και στην σειρά «8 λέξεις».