Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 20/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Μην τα χάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 20/2: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 20/2! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα με τις εξελίξεις τους από όλα τα κανάλια. Ώρες αλλά και λεπτομέρειες αναλυτικά στο πρόγραμμα παρακάτω.

Τι θα δούμε...

Πρόγραμμα τηλεόρασης

σειρές σήμερα

ταινίες σήμερα

εξελίξεις σήμερα

Mega σήμερα

Εντωμεταξύ δείτε εδώ και όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις για τις σειρές που σας ενδιαφέρουν

Από το πρόγραμμα τηλεόρασης σήμερα (20/2) δέιτε την εξέλιξη που θα έχουμε σήμερα στο Έρωτας μετά του Alpha

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (20/2) της σειράς 'Έρωτας μετά". ο. Ο Τόνι βρίσκει στο τελευταίο βίντεο της Άννας ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού που έχει την Άννα.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ALPHA

Επεισόδιο: 69

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από την Ηλέκτρα για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αντιγόνης, σπεύδει στην κλινική για να τη δει ενώ η Όλγα προσεγγίζει τον Δημήτρη προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για τον Σταύρο. Ο Τόνι βρίσκει στο τελευταίο βίντεο της Άννας ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού που έχει την Άννα ενώ η Νόρα, μετά το περιστατικό με τα λουλούδια, ξεσπάει εναντίον του ανεβάζοντας στο μπλογκ της ένα κείμενο ως απάντηση. Τέλος, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας παίρνουν τ’ αποτελέσματα που δείχνουν αν όντως είναι αδέρφια.