Αν ήμουν πλούσιος: Μάνος και Σμαράγδα περιμένουν τη Μελίνα αλλά δεν εμφανίζεται - Οι εξελίξεις 9/3

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Μάνος και Σμαράγδα περιμένουν τη Μελίνα αλλά δεν εμφανίζεται - Οι εξελίξεις 9/3

Έχουμε όλες τις εξελίξεις σήμερα 9/3 για την σειρά «Αν ήμουν πλούσιος». Ο Μάνος και η Σμαράγδα περιμένουν την Μελίνα, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ. Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση.,

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ΑΝΤ1

Δευτέρα 9 Μαρτίου – Επεισόδιο 121

Ο Μάνος με τη Σμαράγδα περιμένουν στο αεροδρόμιο τη Μελίνα, η οποία δεν εμφανίζεται ποτέ, καθώς ο Μουρούνας έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν. Η Μόνικα μαθαίνει ότι σχεδιάζεται να περάσει δρόμος πάνω από την έκταση-φιλέτο που αγόρασαν και είναι σε πανικό, ενώ την ίδια ώρα το μαθαίνει και η Δάφνη. Ο Αλέξης αποφασίζει να ψάξει περισσότερο το θέμα με την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης και μπουκάρει με τον Ζαφείρη στο μαγαζί της Ηπείρου 38. Παράλληλα, ο Πέτρος αποφασίζει να πει στη Μυρτώ ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χριστίνα είναι ανένδοτη για μια επανασύνδεση με τον Σωτήρη, όμως αυτός έχει μια ιδέα για να της δείξει πώς την πάτησε με το τεστ DNA και να την κάνει να τον συγχωρέσει.

Τι θα δούμε αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου στο «Αν ήμουν πλούσιος»

Η Μελίνα, με τη βοήθεια του Βρανά, εμποδίζει τον Μάνο να φτάσει στην Τράπεζα και να ανοίξει τη θυρίδα. Ο Αλέξης και ο Ζαφείρης ανακαλύπτουν ένα μικρό εργαστήριο χημείας στην αποθήκη του μαγαζιού στην Ηπείρου, και ο Αλέξης κάνει αυτόματα τον συνειρμό για το επάγγελμα του πατέρα της Δάφνης. Το κόλπο του Μάκη με τη Φρόσω και τον Σωτήρη έχει επιτυχή κατάληξη κι έτσι ο Σωτήρης με τη Χριστίνα τα ξαναβρίσκουν. Η είδηση, όμως, της ανακοίνωσης του πλειοδοτικού διαγωνισμού για τον εθνικό δρόμο προκαλεί σοκ στους μετόχους, που συνειδητοποιούν πως έχασαν τα χρήματά τους! O Μουρούνας πανηγυρίζει, αλλά η Μελίνα ανησυχεί, καθώς είναι σίγουρη πως όλοι θα στραφούν εναντίον της.

Χαμός θα γίνει στη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος" σε όλα τα επεισόδια την εβδομάδα (9-13/3). Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα τις επόμενες ημέρες.