Χαμός στα νέα επεισόδια (15-19/06) του Έλα στη θέση μου - Η Ρενάτα μαθαίνει για την απάτη του αδερφού της

Μην τα χάσετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στα νέα επεισόδια (15-19/06) του Έλα στη θέση μου - Η Ρενάτα μαθαίνει για την απάτη του αδερφού της

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα νέα επεισόδια (15-19/06) της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Έλα στη θέση μου». Η Ρενάτα πρόκειται να σοκαριστεί, όταν θα μάθει για την απάτη που έστησε ο αδερφό της με τις παράνομες κρέμες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του Έλα στη θέση μου

Μη χάσετε και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη συνέχεια του Έλα στη θέση μου. Δείτε εδώ ποιο ζευγάρι χωρίζει οριστικά!

Δευτέρα 15 Ιουνίου – Επεισόδιο 146

Η Ρενάτα μαθαίνει ότι ο αδερφός της συμμετείχε στην απάτη με τις παράνομες κρέμες και ζητάει εξηγήσεις από το Φώτη. Η Σύλβια νιώθει απογοητευμένη από το Ζούβα αλλά κάνει ό,τι της λέει ο Μάρκος και κρατάει μυστική την υπόθεση της Βιοσοφούλας.

Η Βάνα θρηνεί για τη σχέση της με το Φώτη και βρίσκει παρηγοριά σε έναν αναπάντεχο φίλο. Η Ρενάτα αποκαλύπτει στον Αχιλλέα ότι ξέρει για τις έρευνές του με τη Φαίη και ο Αχιλλέας στριμώχνεται. Πώς θα δικαιολογήσει ο Βλάσης στη Μαρίνα το τηλεφώνημα της Εβίτας; Τι θα βάλει με το νου του ο Αχιλλέας όταν ακούσει τη Ρενάτα να μιλάει για κάποια παρανομία;

Έλα στη θέση μου νέα επεισόδια

Τρίτη 16 Ιουνίου – Επεισόδιο 147

Ο Αχιλλέας ακούει τυχαία για την κομπίνα της Βιοσοφούλας και αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να βάλει φρένο στα σχέδια του Μάρκου και της Ρενάτας. Ο Σήφης είναι έξαλλος με το Ζούβα και το Φώτη που στενοχώρησαν τις γυναίκες τους, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί.

Θα του αποκαλύψει η Ζωγραφιά όσα ξέρει; Ο Βλάσης κανονίζει συνάντηση με την Εβίτα και κάτι σχεδιάζουν στα κρυφά, την ώρα που ο Θοδωρής φέρνει τα καυτά νέα της ημέρας. Παντρεύονται ο Αχιλλέας και η Εβίτα;!

Τετάρτη 17 Ιουνίου – Επεισόδιο 148

Η Ρενάτα βρίσκει την Εβίτα να τσακώνεται με τον Αχιλλέα για τις δηλώσεις του περί γάμου, την ώρα που ο Ζούβας προσπαθεί να πείσει τη Σύλβια να τον συγχωρέσει θυμίζοντας της το παρελθόν τους. Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να κρύψει το θέμα της Βιοσοφούλας από όλους.

Θα καταφέρει να μάθει ο Δαμιανός τι σχεδιάζουν η Φαίη και ο Αχιλλέας εναντίον της ΒιοΣόφο πριν να είναι αργά; Τι ετοιμάζει ο Βλάσης κρυφά απ’ όλους και χρειάζεται τη βοήθεια δικηγόρου;

Πέμπτη 18 Ιουνίου – Επεισόδιο 149

Ο Ζούβας προσπαθεί να τουμπάρει την Σύλβια με διάφορα κόλπα αλλά ευτυχώς την προστατεύει η Βάνα. Ο Βλάσης ετοιμάζεται να επενδύσει κάπου τα λεφτά του αλλά δεν αποκαλύπτει που. Ο Δαμιανός υποπτεύεται τις κρυφές κινήσεις της Φαίης και του Αχιλλέα, αλλά δεν έχει αποδείξεις.

Ο Ζούβας βάζει τον Βλάσης και τον Μάρκο να πείσουν την Σύλβια να τον δεχτεί πίσω. Πώς θα αντιδράσουν ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα όταν μάθουν ότι η Εβίτα παράτησε τον Αχιλλέα; Τελικά η Βάνα και η Σύλβια θα δεχτούν πίσω στην έπαυλη τους άντρες τους; Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν ακούσει την Φλωρέτα να καλεί σε βοήθεια;

Παρασκευή 19 Ιουνίου – Επεισόδιο 150

Το μετατραυματικό σοκ που έχει υποστεί η Φλωρέτα μετά από την απόπειρα ληστείας σε βάρος της ανησυχεί τον Λεωνίδα ενώ ο Βλάσης προσπαθεί να βρει ευκαιρία για να φύγει για το μυστικό ραντεβού του χωρίς να τον καταλάβει η Μαρίνα.

Ο Ζούβας με τον Φώτη αναγκάζονται να κοιμηθούν στην αποθήκη και ο Αχιλλέας αποφασίζει τελικά να κάνει την καταγγελία. Τι είναι αυτό που θα αποκαλύψει μέσα στο χάσιμο της η Φλωρέτα και θα ταράξει τον Μάρκο; Τι δουλειά έχει ο κλητήρας έξω από την έπαυλη; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν ο Αχιλλέας δει την Ρενάτα σε μία τρυφερή στιγμή με τον Μάρκο;