Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: "Σε σιχάθηκα!" - Ο Ταρίκ ξεφτιλίζει την Χουμεϊρά

Εκείνη καταρρέει

Elif:
TV24 11.10.2020 07:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif και εμείς σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Ταρίκ ο οποίος δε διστάζει να ξεφτιλίσει τη Χουμεϊρά και να της πει ότι την έχει σιχαθεί!

Με αυτόν τον τρόπο ξεφτιλίζει ο Ταρίκ τη Χουμεϊρά στην Elif

Η Βιλντάν δείχνει ξανά το σκληρό πρόσωπό της στην Ελίφ, η οποία βρίσκει καταφύγιο στη Ρεϊχάν καθώς είναι η μόνη που εμπιστεύεται! Ο Ταρίκ γίνεται για άλλη μια φορά έξαλλος και ξεσπάει στη Χουμεϊρά, η οποία καταρρέει!

Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Βιλντάν για το τίποτα και στη συνέχεια εκείνη εκνευρισμένη κάνει ακριβώς το ίδιο στη Ρεϊχάν. Οταν πηγαίνει στο δωμάτιό της ξεσπάει την οργή της στην Ελίφ: «Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή! Ποια είσαι επιτέλους; Είσαι κόρη του Ταρίκ;», της φωνάζει και η μικρή το σκάει και πέφτει τρομαγμένη στην αγκαλιά της Ρεϊχάν.

Η Βιλντάν έρχεται να την πάρει και η Ρεϊχάν προστατεύει την Ελίφ: «Αφησέ τη, δεν βλέπεις ότι την τρομάζεις;». Ο Κερέμ ακούει τις φωνές, τους ζητάει να σταματήσουν και θέλει να ακούει τι συνέβη από την Ελίφ. Η μικρή αρχίζει να μιλάει αλλά επεμβαίνει η Βιλντάν. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Ματσιντέ και ζητάει από τη Βιλντάν να της μιλήσει απαιτώντας να μάθει τι θέμα έχει με την Ελίφ και έχει τέτοια συμπεριφορά. «Η Ελίφ είναι μέλος της οικογένειας και θα της φέρεσαι έτσι! Δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για την τραγωδία που θα ζήσει η Ελιφ!

Elif Ταρίκ χωρισμός

Γι’ αυτό θα ετοιμάσεις τον ξενώνα για να μένει εδώ το βράδυ», της λέει η Ματσιντέ. Η Βιλντάν μισεί αυτή την εντολή γιατί φοβάται μήπως η Ελίφ μιλήσει σε κάποιον. Η Ρεϊχάν προσφέρει κουλουράκια στην Ελίφ και τον Κερέμ και όσο τρώνε ο νεαρός κάνει αστεία. Η μικρή νιώθει όμορφα μετά από πολύ καιρό.

Η Βιλντάν δεν ξέρει πώς να εξηγήσει στον Ταρίκ την εντολή της Ματσιντέ σε σχέση με την Ελίφ καθώς φοβάται την οργή του. Η Ρεϊχάν λυπάται την Ελίφ και θέλει να κάνει κάτι για το κοριτσάκι, γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν της φέρεται απαίσια. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι τρώνε πρωινό και το ζευγάρι νιώθει πως δεν προλαβαίνουν πια να δουν ο ένας τον άλλον.

Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα μόνος του και δύο παιδιά έρχονται να παίξουν μαζί του. Ενα από αυτά ρίχνει την μπάλα δυνατά και σπάει τη βιτρίνα ενός μαγαζιού. Τα παιδιά το σκάνε αλλά ο Εμιρχάν παραμένει εκεί και δέχεται τη θυμωμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη. Ο Σαφάκ περνάει και επεμβαίνει, χωρίς να ξέρει πως είναι ο γιος της Ζουλιντέ. Ο Σαφάκ είναι δάσκαλος με μιλάει με τον πατέρα ενός μαθητή του, ο οποίος χρειάζεται κάποια κοπέλα για δουλειά.

Στο μυαλό του έρχεται αμέσως η Ζουλιντέ και την ενημερώνει για τη δουλειά που της βρήκε. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και ο Εμιρχάν και ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως είναι ο γιος της. Του αρέσει η Ζουλιντέ, αλλά πιστεύει πως είναι παντρεμένη.

H Βιλντάν λιποθυμάει

Η Ρεϊχάν έχει το ρεπό της και θέλει να πάει μια βόλτα με την Ελίφ. Η Γιλντίζ το επιτρέπει καθώς η Βιλντάν δεν είναι στο σπίτι. Η Ρεϊχάν και η Ελίφ απολαμβάνουν τη μέρα, αλλά όταν επιστρέφει η Βιλντάν θυμώνει επειδή λείπει η μικρή και τις καλεί να επιστρέψουν αμέσως.

Η Ρεϊχάν και η Ελίφ περιμένουν το λεωφορείο για να γυρίσουν, όταν περνάει από μπροστά τους ο Κερέμ και τις παίρνει μαζί του. Ο Ταρίκ φτάνει στην έπαυλη και ρωτάει τη Βιλντάν πού είναι η Ελίφ και εκείνη του λέει ψέματα πως κοιμάται, αλλά εκείνη τη στιγμή επιστρέφει ο Κερέμ με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Ο Ταρίκ θυμώνει με τα ψέματα της Βιλντάν.

Τα βάζει μαζί της και χάνει τον έλεγχό του επειδή η Ελίφ είναι συνέχεια μαζί με τη Ρεϊχάν και έχει και δικό της δωμάτιο. Η Βιλντάν είναι τρομοκρατημένη και λιποθυμάει! Στη συνέχεια ο Ταρίκ πάει στο δωμάτιό της και την απειλεί για άλλη μια φορά και της λέει πως η Ελίφ είναι σημαντική και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι η οικογένεια να δεθεί μαζί της…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Εμφανίζεται η γυναίκα - εφιάλτης στο σημερινό 9/10 επεισόδιο!

Τα πάνω κάτω στην Elif σήμερα 8/10: Άγριος καυγάς για...

TAGS
Share