Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένος σήμερα 19/10 στον Νίκο Χατζηνικολάου ο...

Θα μας πει... πολλά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώπιος Ενωπίω: Καλεσμένος σήμερα 19/10 στον Νίκο Χατζηνικολάου ο...

Σήμερα, Δευτέρα 19/10, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο σπουδαίος δημιουργός αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει τη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε», γιατί δεν τελείωσε ποτέ η «Εθνική Ελλάδος», ενώ ασκεί κριτική στην τηλεόραση του 2020.

Ενώπιος Ενωπίω καλεσμένος Δευτέρα 19/10

Επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά, με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές, για την προσωπική του ζωή και τα μεγάλα του όνειρα.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30.

Σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε μιλήσει για την ομοφυλοφιλία. Διαβάστε εδώ όλα όσα είχα αναφέρει.

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο του Νίκου Χατζηνικολάου σήμερα 19/10 στο Ενώπιος Ενωπίω

Όπως αναφέρεται στην Βικιπαίδεια, γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1972 στις Σέρρες, όπου και μεγάλωσε. Στην ηλικία των 18 ετών εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε στο τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη την περίοδο 1995 με 1998. Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά.

Η σχέση του με τη σεναριογραφία ξεκίνησε με αρχική έμπνευση τη θητεία του στο στρατό, αλλά και επειδή μόνο ως ηθοποιός ήταν δύσκολο να βρει εργασία (όπως έχει πει ο ίδιος). Από τις πρώτες του συνεργασίες εκτός τηλεόρασης είναι αυτή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Παράλληλα ψυχαγωγούσε τους φίλους του με σενάρια και κείμενα που έγραφε ο ίδιος. Οι φίλοι του τού πρότειναν να γράψει κάποιο σενάριο και να το στείλει σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πρώτη του σεναριακή τηλεοπτική δουλειά ήταν η κωμωδία Σαββατογεννημένες στο Mega (σεζόν 2003-2004), όπου έγραφε το σενάριο και είχε τον ρόλο του Ουρουγουανού Χοσέ. Το καλοκαίρι του 2001 ο ίδιος δούλευε σε μαγαζί στο Μοναστηράκι όπου πουλούσε αγαλματάκια. Η σειρά έγινε δημοφιλής και βραβεύτηκε με το βραβείο ΠΡΟΣΩΠΑ 2004 ως η καλύτερη κωμική σειρά για το έτος 2003-2004.

Αμέσως μετά ήρθε το θέατρο, όπου την σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στην πολυετή και επιτυχημένη παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Η δεύτερη τηλεοπτική του δουλειά με τίτλο «Στο Παρά Πέντε» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ως τώρα. Προβλήθηκε τις σεζόν 2005-2006 και 2006-2007 και ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που έκανε την σειρά δημοφιλή ήταν οι ανατροπές, το χιούμορ, οι αστείες ατάκες, το μυστήριο και η δράση.

Ακολούθησε η σειρά Εθνική Ελλάδος και πάλι από το Mega Channel όπου έγραψε το σενάριο και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2019 έγραψε για πρώτη φορά το σενάριο θεατρικής παράστασης, η οποία έχει τίτλο "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" η οποία θ' ανέβει τη σεζόν 2019-2020.