Αγγελική: Ο Δημήτρης ζητά αντάλλαγμα για να μην αποκαλύψει την αλήθεια

Τι έμαθε και ποιον προσπαθεί να εκβιάσει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική: Ο Δημήτρης ζητά αντάλλαγμα για να μην αποκαλύψει την αλήθεια

Τα πάνω κάτω έρχονται στη σειρά του ALPHA «Αγγελική» καθώς ο Δημήτρης μαθαίνει κάτι πολύ σημαντικό και εκβιάζει έναν από τους αδερφούς του να του δώσουν ένα συγκεκριμένο αντάλλαγμα ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53

Η Αθηνά διώχνει την Κατερίνα από το σπίτι και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη. Η Όλγα μαλώνει με την Κατερίνα για την σχέση της με τον Δημήτρη. Η Τζένη παρακαλεί τον Μιχάλη να πείσει την Αγγελική να σταματήσει να την εκβιάζει, προσπαθώντας να τον στρέψει εναντίον της.

Ο Παύλος ζητά καταφύγιο στην Σοφία, η οποία δεν ξέρει αν πρέπει η όχι να τον συγχωρήσει για χάρη των παιδιών. Ο Γιάννης εκβιάζει ξανά τον Νικόλα για τα λεφτά που του χρωστάει και του κάτι ριψοκίνδυνο. Οι υποψίες του Μιχάλη φουντώνουν για τα αισθήματα της Αγγελικής απέναντι στον Στέφανο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54

Ο Δημήτρης κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωμάτιό του. Εκείνη στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα. Ο Στέφανος έρχεται σε σύγκρουση με την Αθηνά όταν μαθαίνει ότι χτύπησε τον Δημήτρη και ρίχνει ευθύνες στην Αγγελική. Ο Παύλος ξυπνάει στο ίδιο κρεβάτι με τη Σοφία. Στα χέρια του Μιχάλη φτάνει ένα γράμμα το οποίο αιτιολογεί την εξαφάνιση του Παναγιώτη.

Ο Παύλος επιμένει ότι θα βρει λύση στο πρόβλημα με τους Βρετανούς και συμφωνεί με τ’ αδέλφια του να μην πουν αποκαλύψουν στην Αθηνά για την ματαίωση της συμφωνίας. Ο Νικόλας ψάχνει τρόπο να ξεπληρώσει τον ντίλερ. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του με τη Τζένη και ζητάει αντάλλαγμα για να μην αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια. Δείτε εδώ ένα mega spoiler για τη σειρά!

Αγγελική: Τα πάνω κάτω στη σειρά - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ο..

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Αγγελική» καθώς ένας από τους πρωταγωνιστές κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Νικόλας δείχνει να μην είναι καλά και να είναι ανίκανος να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του. Για αυτό και στα επόμενα επεισόδια επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του και η Αγγελική τον βρίσκει σε χάλια κατάσταση.

Ο βιασμός της Μαργαρίτας πριν από δεκαεπτά χρόνια είναι ένα γεγονός που ο Νικόλας φαίνεται να μην μπορεί να βγάλει από το μυαλό του σε αντίθεση με τα αδέρφια του που κατάφεραν να συνεχίσουν κανονικά την ζωή τους.

Ο Νικόλας, για τον λόγο αυτόν, βρήκε διέξοδο για τη θλίψη και τις ενοχές του στο αλκοόλ και στις ουσίες και δεν θα αργήσει να φτάσει στα άκρα και να χάσει κάθε έλεγχο.

Ο Νικόλας, μετά την ερωτική απογοήτευση από την Αγγελική, έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την Ιωάννα αδιαφορώντας για το γεγονός πως ο Αποστόλης και η κοπέλα έχουν σχέση με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Στο μεταξύ, ο Πάνος Βλάχος αποκαλύπτει ποιον ρόλο ήθελε να έχει στην σειρά!

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας δέχεται ακόμη μία συνάντηση με τον Γιάννη ο οποίος τον απειλεί να του επιστρέψει τα λεφτά που του χρωστάει. Μεταξύ των άλλων, του προτείνει μία επικίνδυνη συμφωνία. Ο Νικόλας βρίσκεται, όμως, σε απόγνωση και ψάχνει τρόπο να τον ξεπληρώσει.

Οι επόμενες μέρες που περιμένουν τον Νικόλα είναι αρκετά δύσκολες και νιώθει όλο και περισσότερο μόνος. Ο μόνος που εμπιστεύεται και μπορεί να τον στηρίξει είναι ο Στέφανος, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να του αποκαλύψει την αλήθεια για ό,τι συνέβη στο παρελθόν.

Έτσι, αποφασίζει πως θα λυτρωθεί μόνο εάν δώσει τέλος στη ζωή του και απαλλαγεί από τις ενοχές που νιώθει για όσα έκανε στη Μαργαρίτα. Την επόμενη μέρα, η Αγγελική ψάχνει τον Μιχάλη στον κήπο, όταν ξαφνικά αντικρίζει τον Νικόλα σε πολύ άσχημη κατάσταση, να βρίσκεται στο χείλος της απόγνωσης.

Ο Νικόλας δείχνει αποφασισμένος να αυτοκτονήσει και η Αγγελική προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον αποτρέψει όπου και τελικά το καταφέρνει.

Ο Νικόλας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στην σειρά Αγγελική