8 Λέξεις: Τραγικές στιγμές για Μιχαήλ και Βικτώρια

Όλα όσα θα συμβούν στο σημερινό 17/12 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Τραγικές στιγμές για Μιχαήλ και Βικτώρια

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 17/12 και τελευταίο γι' αυτή την εβδομάδα επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις! Ανυπόφορη θα γίνει η σχέση Μιχαήλ και Βικτώριας και η άσχημη κατάληξη δεν θα αποφευχθεί.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 125 - 126 β κύκλος

Ο Άκης στριμώχνει την Ηλιάνα σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν… Ο Οδυσσέας γυρνάει στην Κέρκυρα μαζί με τον μικρό Άγγελο κι αναθέτει την υπόθεση του πλαστού πίνακα σε ντετέκτιβ. Ο Μάρκος κι η Αντριάνα προχωρούν τη συνεργασία αλλά ο Μάρκος της ξεκαθαρίζει πως η σχέση τους θα είναι αυστηρά επαγγελμαρική. Ο Σίμος πείθει τη Ναυσικά να βγει στην εκπομπή του ενώ παράλληλα ξανακυλάει στον τζόγο. Η Ιφιγένεια κι ο Φρίξος αποφασίζουν να ξεκινήσουν την αναζήτηση των κοσμημάτων της Νόνας, κρυφά από τον Σπύρο. Ο Μιχαήλ πιέζει τη Βικτώρια να απολύσει τον Τζόναθαν και την απειλεί με χωρισμό. Η Ελισάβετ μπαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και βρίσκει εκεί την Ελεονώρα.

Ο Μιχαήλ έχει ακόμα έναν πολύ έντονο καβγά με τη Βικτώρια για το θέμα του Τζόναθαν και κανένας από τους δυο δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει, ενώ ο Μιχαήλ καταλαβαίνει πόσο σκληρή στις θέσεις της είναι η Βικτώρια κι ότι αν δεν θέλει να χωρίσουν, πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Άκης έχει πλέον καταλάβει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ανάμεσα στην Ηλιάνα και τον Αλέκο και “ανακρίνει” έναν άντρα της ασφάλειάς του μήπως και βρει περισσότερα στοιχεία.

Στο μεταξύ, η Ελεονώρα και ο Δημήτρης, συναντιούνται στο γραφείο του Αιμίλιου και κάποια ιδιαίτερη έλξη φαίνεται να υπάρχει μεταξύ τους, αφού δεν διστάζουν να κλείσουν το πρώτο τους ραντεβού. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Ιφιγένεια με τον Φρίξο κάνουν την πρώτη τους εξόρμηση στο χωριό-φάντασμα της Παλιάς Περίθειας κι αρχίζουν να ψάχνουν τα κοσμήματα της γιαγιάς της Νόνας, ενώ ο Σπύρος πάλι δεν ξέρει όλη την αλήθεια. Τέλος, η Βίκυ στη φυλακή δέχεται μια εντελώς απρόσμενη επίσκεψη.

8 Λέξεις: Χωρίζουν Μιχαήλ και Βικτώρια

Μαζί με την εμφάνιση του συνεργάτη της Βικτώριας, με τον οποίo είχαν παλιά δεσμό, εμφανίζονται και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Μιχαήλ και οι σκέψεις για το τραγικό τέλος της, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Ο Μιχαήλ έχει αρχίσει να βάζει με το μυαλό του διάφορα για τη σχέση της Βικτώριας με τον Τζόναθαν και δεν αργεί να φτάσει στα άκρα...

Διαβάστε εδώ και ποιο άλλο ζευγάρι χωρίζει στην σειρά!
Ο Μιχαήλ, τρελός από ζήλια, ζητάει από τη Βικτώρια να κάνει κάτι που την κάνει έξαλλη: «Θέλω να διώξεις τον Τζόναθαν από τα γραφεία της εταιρείας σου στο Λονδίνο. Και μόνο στη σκέψη ότι συνεργάζεσαι με τον πρώην σου, τρελαίνομαι», της λέει. Η Βικτώρια φυσικά προσπαθεί να τον ηρεμήσει:

«Μιχαήλ, παραλογίζεσαι. Πώς είναι δυνατόν μετά από τόσα που περάσαμε να μη μου έχεις εμπιστοσύνη; Εξάλλου η δουλειά είναι δουλειά, δεν μπορώ να λειτουργώ με το συναίσθημα», του εξηγεί. Ωστόσο ο Μιχαήλ συνεχίζει να την πιέζει για να απολύσει τον Τζόναθαν και το επιμένει: «Αν δεν τον διώξεις, να ξέρεις ότι χωρίζουμε», την απειλεί.

Η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα και το ζευγάρι έχει ακόμα έναν πολύ έντονο καβγά για το θέμα του Τζόναθαν: «Εχεις αρχίσει να με απειλείς Μιχαήλ; Να ξέρεις ότι δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που κάνεις και δεν κάνω πίσω με τίποτα», υποστηρίζει η Βικτώρια.

Οπως όλα δείχνουν, κανένας από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει, ενώ ο Μιχαήλ καταλαβαίνει πόσο σκληρή στις θέσεις της είναι η Βικτώρια: «Ωραία λοιπόν, ας χωρίσουμε. Αφού δεν μου έχεις εμπιστοσύνη, καλύτερα να χωρίσουμε τώρα πριν είναι αργά», ισχυρίζεται, ενώ ο Μιχαήλ βλέποντας αυτή την αδιάλλακτη στάση αρχίζει να φοβάται ότι η Βικτώρια θα τον αφήσει. Ετσι αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω, καθώς δεν θέλει με τίποτα να χωρίσουν.

8 Λέξεις Μιχαήλ Βικτώρια