MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Πανηγυρίζουν έτσι που βάλανε δύο μακαρόνια λιγότερα;»

Εκνευρισμένη με την στάση της κόκκινης ομάδας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαργαρίτα: «Πανηγυρίζουν έτσι που βάλανε δύο μακαρόνια λιγότερα;»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαργαρίτα μιλώντας στην κάμερα, απάντησε με πολύ αρνητικό τρόπο στον έξαλλο πανηγυρισμό των συμπαικτών της, μετά από τη νίκη τους σε ένα από τα πιάτα της ομαδικής δοκιμασίας.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης, αντιμετώπισε τον Τζιοβάνι σε ένα άκρως ιταλικό πιάτο με ζυμαρικά. Ο Τζιοβάνι έκανε λάθος στην ποσότητα του ζυμαρικού και έτσι έχασε τη συγκεκριμένη μάχη.

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα οι Κόκκινοι ξέσπασαν σε κραυγές. Η αντίδρασή τους ενόχλησε ιδιαίτερα την Μαργαρίτα, η οποία δεν είχε χαρεί καθόλου με την μετακίνησή της στην Κόκκινη ομάδα και έτσι, μιλώντας στην κάμερα σχολίασε το όλο σκηνικό με αρνητικό τρόπο.

MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Τα σχόλια της Μαργαρίτας για τους πανηγυρισμούς στο MasterChef

Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του - «Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης ήταν καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το MasterChef 5.

Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε τόσο στην πεσμένη ψυχολογία του, αλλά και στα δάκρυα του Νίκου Σκορδάκη στο σπίτι.

Masterchef 5 Αλέξανδρος Ακριτίδης μιλά για την αποχώρηση του

Ο Αλέξανδρος είπε χαρακτηριστικά: «Σε τέτοιους διαγωνισμούς μπορεί να συμβεί κάτι, να μην έχεις την ψυχολογία… Είχα πέσει λίγο ψυχολογικά. Επειδή μου αρέσει αυτό που βγάζω να είναι σωστό, είχα στεναχωρηθεί με την προηγούμενη μέρα που κάναμε το τεστ δημιουργικότητας γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα να βγάλω στο πιάτο, μου είπαν και οι κριτές την κριτική τους κι εκεί λίγο έπεσα.

Και θεωρώ ότι αυτό με τράβηξε στη συνέχεια, με επηρέασε, αλλά όχι τόσο πολύ, γιατί στη δοκιμασία αποχώρησης μετά έτρεχα σαν τον… Βέγγο, δεν τα παράτησα.

Έχασα πολύ χρόνο στα μετρήματα και μετά έγινε ένα μαγειρικό ντόμινο. Στα τελευταία πέντε λεπτά ήξερα ότι μπορεί να μη βγει το πιάτο. Ήταν μια δοκιμασία μπαμ και κάτω, 45 λεπτά, δεν τρέχεις ούτε 44 ούτε 46 λεπτά, τρέχεις 45».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στο κλάμα του Νίκου Σκορδάκη: «Ο Νίκος είναι πολύ καλός μάγειρας. Σαν άνθρωπος δένεται λίγο πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους ανθρώπους γιατί έχει έναν χαρακτήρα δυναμικό. Παρ’ όλα αυτά είχαμε δεθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, οπότε περίμενα ότι θα αντιδράσει έτσι και με συγκίνησε πάρα πολύ».

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος αποκάλυψε πως τον επόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να παντρευτεί με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα, η οποία είναι ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα.