Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5 trailer 9/3: Απογοητευμένη η κριτική επιτροπή με τα πιάτα της δοκιμασίας - «Δείχνει απειρία»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Masterchef 5 trailer 9/3: Απογοητευμένη η κριτική επιτροπή με τα πιάτα της δοκιμασίας - «Δείχνει απειρία»
TV24 09.03.2021 09:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef 5 η κριτική επιτροπή θα αποκαλύψει ποιος ήταν ο παίκτης που ετοίμασε το καλύτερο πιάτο, με τις εντάσεις και τους καυγάδες να πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά.

Μετά την επιστροφή του Κωστή Αλεξάκη στο ριάλιτι μαγειρικής, οι παίκτες «έβγαλαν τα μαχαίρια τους» ενώ πολλοί ήταν αυτοί που δυσανασχέτησαν με την ανατροπή αυτή.

Στην σημερινή δοκιμασία και όπως φάνηκε από το trailer, τα σφάλματα που θα κάνουν οι παίκτες στο πιάτο τους θα είναι σοβαρά, με την κριτική επιτροπή να μένει απογοητευμένη και να κάνει λόγο για.. απειρία!

MasterChef 5 - Βίλλη: «Είπα στα παιδιά να με ψηφίσουν γιατί δεν έβγαλα πιάτο»

Η Βίλλη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το Σάββατο από το MasterChef 5 και έτσι, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή, «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων εξήγησε πως είχε ζητήσει από την ομάδα της να την ψηφίσει μετά την ομαδική δοκιμασία.

Παράλληλα, η Βίλλη τόνισε πως δεν μπορεί να κρατήσει κακία σε κανέναν συμπαίκτη της μιας και ο εγκλεισμός είναι αυτός που τους οδήγησε στο να κάνουν βαριές δηλώσεις ο ένας για τον άλλο.

Τέλος ευχήθηκε να τα ξαναβρεί ο Νίκος Σκορδάκης με τον Παναγιώτη Τζαμαλή, ενώ εξήγησε πως θέλει τη Μαργαρίτα νικήτρια του διαγωνισμού.

«Έχω σπουδάσει εγκληματολογία. Στο σπίτι είχα πάει καθαρά για μαγειρικό σκοπό. Δεν ξέρω τι περιμένουν να ακούσουν όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε ότι έκανα κλίκες και ήμουν χειριστική. Ήμουν απλά αγαπητή, έκανα παρέα με τα παιδιά και πολλοί με στήριζαν παρόλο που ήμουν ερασιτέχνης.

Ό, τι κι αν μου λένε δεν το παίρνω προσωπικά. Έχω λάβει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν πολύ ευχάριστο που μικρά παιδιά μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου, μέσα από αυτά που είδαν στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Βίλλυ.

Βίλλη Μαργαρίτα

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για την ψηφοφορία είπε: «Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ στρεσογόνα. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι πρέπει να διαλέξεις αν θα ψηφίσεις με βάση τη φιλία σου ή τη μαγειρική. Τα παιδιά ήθελαν να με προστατεύσουν, και ο τρόπος που το έκαναν ήταν πολύ όμορφος. Εγώ δε θα κάτσω να τους κρίνω.

Αυτό έφερε αντιδράσεις στην αντίπαλη ομάδα και στον Παναγιώτη, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει την πίεση της ψηφοφορίας εκείνη την ώρα. Δεν θα κρίνω τον Παναγιώτη ή τις αποφάσεις του. Κανένα παιδί δεν αντέδρασε φυσιολογικά, ούτε ο Τζαμαλής ούτε ο Νίκος.

Ο Παναγιώτης είναι πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο. Εγώ είχα κρατήσει αποστάσεις πριν τη ψηφοφορία. Ήταν πολύ δύσκολο να ξέρεις ότι θα ψηφιστείς. Εγώ τους πλησίασα και τους είπα να με ψηφίσουν γιατί δεν έβγαλα πιάτο».

Για τη Μαργαρίτα είπε: «Τη γνώρισα στο ξενοδοχείο. Είναι ένα κορίτσι πολύ συνεσταλμένο, το οποίο δεν ήξερε τις δυνατότητές της. Είναι πολύ αληθινή και γι΄αυτό την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Τα παιδιά την είδαν μαγειρικά και την πλησίασαν με καλό σκοπό, θέλω να πιστεύω.

MasterChef 5 Βίλλη

Απομακρύνθηκα γιατί έβλεπα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήθελα να τη δω να κλαίει. Όταν είδα το επεισόδιο ξέσπασα στο δωμάτιό μου. Μου έγραψε και ένα γράμμα, το οποίο πρόλαβα να διαβάσω και να νιώσω όλα όσα ένιωσε και η Μαργαρίτα. Θέλω να είναι η νικήτρια του φετινού MasterChef. Είναι μία γυναίκα με πολύ αγνή ψυχή που θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή της».

Και συνέχισε: «Κανένα παιδί δεν έχει κακία μέσα του, είναι ο εγκλεισμός που τα δημιουργεί όλα. Τώρα που είδα τι έχει ειπωθεί, καταλαβαίνω ότι δεν είναι προσωπικό, είναι της στιγμής. Ευελπιστώ ότι ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Κωνσταντίνος θα γίνουν ξανά ομάδα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 5 highlights 8/3: Η επιστροφή του Αλεξάκη και η ανακοίνωση της Μαργαρίτας πως παντρεύεται

MasterChef 5: Η πρώτη ανάρτηση της Βίλλυς Σεργή μετά την αποχώρηση της

Share