Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παρουσιάστε: Ο Γούλας βρίσκεται σε κόντρα με την Αμαλία

Όσα θα δούμε απόψε 5/4 στον ΑΝΤ1

Παρουσιάστε: Ο Γούλας βρίσκεται σε κόντρα με την Αμαλία
TV24 05.04.2021 11:46
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γούλας στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Παρουσιάστε, θα δούμε να βρίσκεται σε απίστευτη κόντρα με την πρώην σύζυγό του, Αμαλία. Θα γίνει χαμός στο στρατόπεδο.

Όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά Παρουσιάστε

Η καθημερινότητα του Γούλα διαταράσσεται για τα καλά όταν η Αμαλία, η αποξενωμένη σύζυγός του κάνει τη μεγάλη της επιστροφή για να διευθετήσουν το θέμα του διαζυγίου. Όλοι στο στρατόπεδο έχουν ακούσει τα χειρότερα για αυτή τη γυναίκα, αφού ο Γούλας την έχει παρουσιάσει σαν ένα «τέρας» συμπεριφοράς.

Η άφιξή της, όμως, θα τους αφήσει όλους άφωνους, καθώς η Αμαλία είναι πολύ ευγενική και κερδίζει τους πάντες με τη συμπεριφορά της φέρνοντας τον Γούλα στα όριά του.

Παρουσιάστε «Εισβάλλει» στα επόμενα επεισόδια η Κατερίνα Λέχου

Βέβαιος ότι η ειρηνική της διάθεση είναι πρόσχημα για να τον ξεζουμίσει οικονομικά, ο Γούλας ζητάει τη βοήθεια του Σκορδά για να φτιάξουν πλαστές αποδείξεις ότι εκείνη έχει εξωσυζυγική σχέση με ερωμένο τον Σκορδά… Η γοητευτικότατη Αμαλία όμως έχει αποκτήσει «διεκδικητές» στο στρατόπεδο και το σχέδιο του Γούλα παίρνει μια απρόσμενη τροπή. Αυτή η ηθοποιός παίζει την Αμαλία.

Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς Παρουσιάστε - «Στο σχολείο ουρούσαν στην τσάντα μου επειδή είμαι Αλβανός»

Ο Γιάννης Απέργης, ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς, «Παρουσιάστε» βρέθηκε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν ήρθε με τους γονείς του από την Αλβανία και τον ρατσισμό που αντιμετώπισε στο σχολείο.

«Έχω καταγωγή από το Αργυρόκαστρο, είμαι Αλβανός. Ήρθα στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1995, ήμουν 5 χρονών. Στην αρχή μας έλεγαν «έχουμε σπίτι» και όταν τους λέγαμε ότι είμαστε από την Αλβανία μας έλεγαν δυστυχώς το δώσαμε. Για μία εβδομάδα μέναμε σε παγκάκια, στο Μετς

Στην Α΄ Δημοτικού ούρησαν στην τσάντα μου. Δεν την ακούμπησα. Η μητέρα μου φοβόταν, γιατί όταν πήγαινε στο σχολείο ερχόντουσαν και άλλες μαμάδες. Τους μάζευε η δασκάλα και πάντα θα έφταιγε ένα Αλβανάκι, ένα ξένο. Και έλεγαν «να μαζέψετε τον Γιάννη γιατί μια μέρα θα καταλήξει στην φυλακή». Αυτό μου έχει μείνει.

Μας έλεγε πολλές φορές «δεν φταίτε εσείς, φταίει το σύστημα» που μας έχει όλους μαζί. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είναι ακόμα εκεί. Όταν πήγα για να δώσουμε μια παράσταση, της έδωσα προσκλήσεις να έρθει στο θέατρο να με δει. Ακόμα έρχεται», αποκάλυψε ο Γιάννης Απέργης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννης Απέργης: "Πέντε μήνες ήταν απλήρωτα φως, νερό και τηλέφωνο"

Συγκλόνισε ο Ιωάννης Απέργης: «Στην πρώτη δημοτικού οι δασκάλες έλεγαν στην μητέρα μου ότι θα καταλήξω στη φυλακή»

Share