Φαμίλια 18/4: Η Άννα παθαίνει κατάθλιψη για ένα αγόρι

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαμίλια 18/4: Η Άννα παθαίνει κατάθλιψη για ένα αγόρι

Στο σημερινό επεισόδιο της Φαμίλιας -που έχει πλέον αλλάξει μέρα και ώρα προβολής- η Άννα παθαίνει κατάθλιψη για ένα αγόρι, ο Γιώργος θέλει να βγει ραντεβού́ με τη Ραμόνα, ενώ οι πεθερές δεν λένε να βοηθήσουν κάπως.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 18 Απριλίου, στην Φαμίλια

Η Μαίρη συνεχίζει, χωρίς ανάσα, τις προετοιμασίες για να στήσει το καινούργιο της δικηγορικό γραφείο και ο Γιάννης της λέει ότι θα κρατήσει εκείνος το «οχυρό́» για λίγο καιρό. Η Έλλη πιάνει part time δουλειά́ κάπου που δεν την πληρώνουν και την κακοποιούν λεκτικά́. Η Άννα παθαίνει κατάθλιψη για ένα αγόρι, ο Γιώργος θέλει να βγει ραντεβού́ με τη Ραμόνα, ενώ οι πεθερές δεν λένε να βοηθήσουν κάπως.

Ο Γιάννης τα παλεύει όλα, αλλά «πνίγεται» και ζητάει βοήθεια για να τα καταφέρει. Γιατί πηγαίνει μόνος του σ’ ένα παγκάκι μ’ ένα σακουλάκι ηλιόσπορους; Και πώς ένας γεράκος, που κάθεται δίπλα του στο παγκάκι, μπορεί να τον βοηθήσει σε όλα αυτά;

  • Στον ρόλο του ηλικιωμένου ο Γιώργος Αρμένης
  • Στον ρόλο του δικηγόρου Παρουσίδη ο Σπύρος Σπαντίδας
  • Στον ρόλο του πελάτη Πετρανέμη ο Λευτέρης Σκούταρης

Φαμίλια 18/4

H Μαρίτα Γαγάνη στο νέο τεύχος του YOU!

Θυμάστε την «Λυδία» απ' το σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Η Μαρίτα Γαγάνη μεγάλωσε υπέροχα, κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως ενήλικη στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Φαμίλια», μας συστήνεται μέσα απ' το You και, σε αποκλειστικές backstage δηλώσεις της, μιλάει για τις εντυπώσεις που της έχει αφήσει η φετινή συνεργασία μέχρι στιγμής.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup-Μαλλιά: Στέλλα Δροσουλάκη

Φωτογραφήθηκες σε μηχανές, είσαι μηχανόβια;

Μ' αρέσουν οι μηχανές, αλλά δεν έχω και ούτε θέλω να πάρω, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.

Μέχρι στιγμής, τι γεύση σου έχει αφήσει ο χώρος της υποκριτικής;

Μου έχουν μείνει όλοι οι άνθρωποι στη δουλειά, που είναι πολύ καλοί μαζί μου. Και επειδή είμαι νέα στο χώρο, δεν έχω την εμπειρία και μπορεί να κομπλάρω καμιά φορά, αλλά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, με έχουν ξεμπλοκάρει. Πολύ σημαντικό.