MasterChef 5: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει προξενιό στον Πάνο Ιωαννίδη

Τι άλλο θα δούμε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει προξενιό στον Πάνο Ιωαννίδη

Mystery box είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, λίγο μετά την αποχώρηση και το γράμμα του Στέφανου, το οποίο είχε θέμα φοιτητικό ψυγείο! Οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες ένα πιάτο με τα «αποφάγια» που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Η πρώτη παίκτρια που φώναξαν μπροστά για να δοκιμάσουν ήταν η Λία, η οποία ετοίμασε ένα πιάτο παραλλαγή της κουμπάρας της.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε αν η κουμπάρα είναι ελεύθερη κι εκείνη απάντησε ότι θα την παντρέψει το καλοκαίρι. Ο ίδιος αποκρίθηκε ότι ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος στραβοκατάπιε, κοκκίνησε και είπε ότι δεν βιάζεται.

Το προξενιό του Κουτσόπουλου στον Ιωαννίδη

Το γράμμα του Στέφανου και τα σχόλια της Μαρίνας

Ο Στέφανος είναι μια από τις πιο έντονες προσωπικότητες, που πέρασαν από το φετινό MasterChef, με τον εν λόγω παίκτη να αποχωρεί από το παιχνίδι στην εβδομάδα των επιστροφών, αλλά να μην ξεχνά να αφήσει το «καρφί» του στη Μαρίνα.

Ο Στέφανος άφησε ένα γράμμα στους άλλοτε συμπαίκτες του και η Μαρία το διάβασε. Σε εκείνο το γράμμα, ο ίδιος ανέφερε ως «αδέλφια» του τον Διονύση και τον Ιωάννη, περιμένοντάς τους για... ποτάρες, όταν βρεθούν εκτός σπιτιού, ενώ ανέφερε πως θέλει η Μαργαρίτα να σηκώσει το έπαθλο.

Παράλληλα, επεσήμανε πως επιθυμεί η τετράδα να συμπληρωθεί από τη Μαρία, ενώ εξέφρασε και τη συμπάθεια του σε Λία, Παναγιώτη, Ανούς και Παύλο. Θέλησε, όμως, να αφήσει «μπηχτή» στη Μαρίνα, λέγοντας πως «για όποιον δεν αναφέρω δε σημαίνει πως τον ξέχασα, αλλά ότι αδιαφορώ».

Η Μαρίνα απάντησε σε αυτή την φράση, λέγοντας πως ο Στέφανος ουσιαστικά ασχολήθηκε μαζί της, αλλά εκείνη διαλέγει αντί αυτού να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

[/OEmbed]